21%

Fundraised 1.070 €

Goal 5.000 €

Donations 41

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

El Tot Gira de Catalunya Ràdio, programa esportiu dels caps de setmana, s'ha proposat un repte esportiu i solidari aquesta temporada. El programa entrena a quatre exesportistes olímpics que van participar als Jocs de Barcelona 92 perquè corrin la Zurich Marató de Barcelona. Són el Dani Ballart (plata a Barcelona en waterpolo), la Natàlia Via-Dufresne (plata a la classe Europa de vela a Barcelona), el Jesús Ángel García Bragado (marxador encara en actiu i que a Barcelona va participar als seus primers Jocs) i el Tomàs Jofresa (exjugador de bàsquet i que es va enfrontar al Dream Team a Barcelona 92). Els entrena el Carles Castillejo, exmaratonià acabat de retirar. L'objectiu és que acabin la Marató de Barcelona el pròxim diumenge 11 de març. 

El repte té associada una causa solidària: córrer la Marató per recaptar fons pel Casal dels Infants. El Tot Gira i els esportistes involucrats en aquesta acció volen garantir la continuïtat del "Casal Obert Infantil", projecte que dóna suport i acompanyament a més de 1.200 infants de 3 a 12 anys cada any en diferents barris de diverses ciutats catalanes. El "Casal Obert Infantil" aborda situacions de fragilitat familiar a través de l'acompanyament i el reforç escolar, el joc, els hàbits de salut, treballant amb les famílies i amb una especial atenció a la coordinació amb les escoles i altres serveis i recursos dels barris.

Ens ajudes?

  • Amb 26 € un infant podrà anar d'excursió un dia (transport).
  • Amb 45 € un es cobreixen les despeses de material escolar per activitats educatives durant una setmana.
  • Amb 100 € un infant podrà gaudir d'una plaça al Casal d'Estiu.
Casal dels Infants

Casal dels Infants

El Casal concentra esforços en els barris amb infants i joves amb més necessitats socials per aconseguir millores concretes i duradores en les seves condicions de vida i en el seu entorn. Eduquen els infants, donen suport a les famílies, formen en oficis els joves i els procuren l’accés al treball.

 

 

More information ›

Supporters (41)

Fundraised 1.070 € of 5.000 €

Donations 41

To go 709 Days