Collected

2.040€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Necessitem una cambra frigorífica nova!

La cambra frigorífica permetrà oferir aliment fresc (verdura, fruita, làctics, carn i peix) a les famílies ates...

Collected

2.040€

Goal

6.000€

Donations

90

Left

Finished

34%

In support of

Category

Discapacidad intelectual Inserción social Infancia

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 26 Feb 2017

La cambra frigorífica permetrà oferir aliment fresc (verdura, fruita, làctics, carn i peix) a les famílies ateses, ja que s’emmagatzemaran els aliments amb la màxima qualitat i frescor gràcies a les donacions que es reben per distribuir-los segons les necessitats.

A CanPedró s’atenen un cop per setmana a unes 60 famílies, unes 150 persones en total. Volem garantir així que persones, sovint famílies senceres, no només puguin gaudir d’una dieta apropiada amb aliments bàsics frescos, que altrament no tindrien al seu abast, sinó també ajudar-los a refer-se amb un apropiat acompanyament social.

L’Obra Social ”la Caixa”, a través de CaixaBank, ha contribuït el 2016 amb 43 milions d’euros en més de 13.000 a projectes d'entitats sense ànim de lucre de tot el territori.

S’abonarà en tot cas l’import íntegre recaptat a l’entitat social, tot i que es sobrepassi o no s’arribi a la quantitat fixada.

__________________________________________________________________________________

La cámara frigorífica permitirá ofrecer alimento fresco (verdura, fruta, lácteos, carne y pescado) a las familias atendidas, puesto que se almacenarán, garantizando la máxima calidad y frescor, con las donaciones que se reciben para distribuirlas en base a sus necesidades.

Se atienden una vez por semana a unas 60 familias, unas 150 personas en total. Queremos garantizar así que personas, a menudo familias enteras, no sólo puedan disfrutar de una dieta apropiada con alimentos básicos frescos, que de lo contrario no tendrían a su alcance, sino también ayudarlos a rehacerse con un apropiado acompañamiento social.

La Obra Social “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha contribuido en 2016 con 43 millones de euros en más de 13.000 a proyectos de entidades sin ánimo de lucro de todo el territorio.

Se abonará en todo caso el importe íntegro recaudado a la entidad social, pese a que se sobrepase o no se llegue a la cantidad fijada.

La Fundació CanPedró ofereix un servei integral a la persona i a les famílies i infants vulnerables amb risc d’exclusió social, que inclou servei d'àpats -menjador social-, serveis d’acollida i de seguiment de la salut, de bugaderia, d’higiene personal, de dinamització sociocultural, escolar i laboral. 

Donators (90)

Manuel

20€

2,555 days ago

Juan

10€

2,556 days ago

Olegario

5€

2,556 days ago

Montserrat

50€

2,556 days ago

Ramon

50€

2,556 days ago

Mireia

20€

2,567 days ago

Sergio

10€

2,569 days ago

Joaquin

15€

2,569 days ago

See more donators

Sponsors