4%

Fundraised 840 €

Goal 20.000 €

Donations 19

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

CAT: Objectiu David. Recerca per millorar la capacitat intel·lectual dels nens amb la síndrome de Down

“Arran del tractament, el David ha millorat al seva autonomia. Per exemple, abans mai es desplaçava  en autobús perquè no sabia què fer quan es perdia. Ara, que ja és capaç d’utilitzar el mòbil o de preguntar a algú, ja és el seu mitjà de transport habitual.” Guadalupe Fernández, mare del David.

A Espanya més de 3 milions i mig de persones com el David, pateixen alguna discapacitat intel·lectual que afecta a la seva qualitat de vida i a la dels seus cuidadors. Mitjançant una substancia present en el té verd, l’epigalocatequina galato, i l’estimulació cognitiva, hem demostrat que podem millorar la capacitat intel·lectual i l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual i la seva integració en la societat.

Els avenços aconseguits amb joves ens han animat a portar a terme una nova fase d’investigació per demostrar l’eficàcia del tractament en la població infantil. La nostra hipòtesi es basa en demostrar que, una vegada comprovat que el tractament incideix en la plasticitat cerebral, els nens amb síndrome de Down serien els qui més se’n poden beneficiar.

Per cada 25€ que aportis contribuiràs amb 1 hora d’investigació per millorar la qualitat de vida dels nens amb síndrome de Down.

La teva aportació, per petita que pugui semblar-te, juntament amb la d’altres persones serà molt significativa per aquests nens i joves i les seves famílies.

 

Ajuda’ns a fer-ho possible. Moltes gràcies!

----------------------------------------------------------------

ES:

Objetivo David

Proyecto de Investigación para mejorar la capacidad intelectual de los niños con síndrome de Down

“A raíz del tratamiento, David ha mejorado su autonomía. Por ejemplo, antes nunca viajaba en autobús porque no sabía qué hacer cuando se perdía. Ahora, que ya es capaz de recurrir al móvil o de preguntar a alguien, ya es su medio de transporte habitual.” Guadalupe Fernández, madre de David.

En España más de 3 millones y medio de personas, como David, sufren alguna discapacidad intelectual que afecta a su calidad de vida y a la de sus cuidadores. Mediante una sustancia presente en el té verde, la epigalocatequina galato, y la estimulación cognitiva, hemos demostrado que podemos mejorar la capacidad intelectual y la autonomía de jóvenes con síndrome de Down.

Los avances conseguidos con jóvenes  nos han animado a llevar a cabo una nueva fase de investigación para demostrar la eficacia del tratamiento en población infantil. Nuestra hipótesis se basa en demostrar que, una vez comprobado que el tratamiento incide en la plasticidad cerebral, los niños con síndrome de Down serían los que más se pueden beneficiar.

Por cada 25€ que aportes contribuyes con 1 hora de investigación para mejorar la calidad de vida de los niños con síndrome de Down. Tu aportación, por pequeña que pueda parecerte junto con la de otras muchas personas, será muy significativa para estos niños y jóvenes y sus familias.

Ayúdanos a hacerlo posible. ¡Muchas gracias!

Fundació Amics de l'Hospital del Mar

Fundació Amics de l'Hospital del Mar

La Fundació Amics de l’Hospital del Mar la formem professionals de l’Hospital del Mar i del Parc de Salut Mar, antics treballadors, pacients agraïts, voluntaris, entitats i persones de la societat civil compromeses amb la millora del benestar físic, emocional i social dels pacients i de les seves famílies.

La nostra missió és aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per tal de contribuir a l’excel·lència en l’atenció a la salut de les persones.

More information ›

Supporters (19)

Fundraised 840 € of 20.000 €

Donations 19

To go 1242 Days