Collected

0€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Nova oficina aspanin

Tenim nova oficina! Ens ha costat molt però finalment tenim un nou espai per poder treballar. Nosaltres hi posarem l'ànima per&og...

Collected

0€

Goal

2.000€

Donations

0

Left

Finished

0%

In support of

Cause lead by

Category

Inserción social

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 3 Nov 2016

Tenim nova oficina! Ens ha costat molt però finalment tenim un nou espai per poder treballar. Nosaltres hi posarem l'ànima però tu ens has d'ajudar a posar-hi els mobles.

La nostra oficina ens ajudarà a donar un millor servei a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Gràcies a aquests nous espais podrem oferir atenció individualitzada i constant en psicologia i assessorament jurídic entre d'altres.

Aspanin es una entitat sense ànim de lucre pro persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Fundada el 1966, aquest any celebrem els 50 anys amb les mateixes ganes de contribuir a millora la nostra societat.

Amb molt d'esforç hem conseguit un espai suficient per donar els serveis adequats pero ens cal ajuda per poder posar-hi els mobles. Necessitem recaptar 2000 euros per poder comprar els mobles i ordinadors bàsics per a oferir els nostres serveis amb garanties.

Nosaltres hi posarem l'ànima però tu ens has d'ajudar a posar-hi els mobles.

 

Aspanin és una entitat sense ànim de lucre pro persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Fundada el 1966, aquest any celebrem els 50 anys amb les mateixes ganes de contribuir a millora la nostra societat.


Des d’Aspanin treballem perquè les persones amb discapacitat intel·lectual tinguin una vida com tothom: treballant, passejant i gaudint del temps de lleure, formant-se, vivint de forma independent…

Donators (0)

Sponsors