Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Nova oficina aspanin

Tenim nova oficina! Ens ha costat molt però finalment tenim un nou espai per poder treballar. Nosaltres hi posarem l'ànima per&og...

Recaudado

0€

Objetivo

2.000€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Inserción social

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 3 nov 2016

Tenim nova oficina! Ens ha costat molt però finalment tenim un nou espai per poder treballar. Nosaltres hi posarem l'ànima però tu ens has d'ajudar a posar-hi els mobles.

La nostra oficina ens ajudarà a donar un millor servei a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Gràcies a aquests nous espais podrem oferir atenció individualitzada i constant en psicologia i assessorament jurídic entre d'altres.

Aspanin es una entitat sense ànim de lucre pro persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Fundada el 1966, aquest any celebrem els 50 anys amb les mateixes ganes de contribuir a millora la nostra societat.

Amb molt d'esforç hem conseguit un espai suficient per donar els serveis adequats pero ens cal ajuda per poder posar-hi els mobles. Necessitem recaptar 2000 euros per poder comprar els mobles i ordinadors bàsics per a oferir els nostres serveis amb garanties.

Nosaltres hi posarem l'ànima però tu ens has d'ajudar a posar-hi els mobles.

 

Aspanin és una entitat sense ànim de lucre pro persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Fundada el 1966, aquest any celebrem els 50 anys amb les mateixes ganes de contribuir a millora la nostra societat.


Des d’Aspanin treballem perquè les persones amb discapacitat intel·lectual tinguin una vida com tothom: treballant, passejant i gaudint del temps de lleure, formant-se, vivint de forma independent…

Donantes (0)

Patrocinadores