Associació PETITS GRANS HEROIS

Petits Grans Herois neix a partir de la nostra experiència de tenir dos nens prematurs, el Roger nascut a les 32 setmanes de gestació i el Gerard, a les 27, on vam passar 5 mesos ingressats. Després de les grans experiències d’amor, lluita, esforç, alegria, tristor i de donar-ho tot, vam trobar que aquestes vivències havien de servir per acompanyar altre gent que estigues passant per una situació semblant.

Un any després de l’alta del Gerard vam tenir la necessitat i la inquietud de compartir aquelles experiències i convertir-les en quelcom positiu per altres mares i pares de nens prematurs. Compartir moments on poguéssim parlar amb altres pares, de tu a tu, d’igual a igual, i malgrat que cada nen és un món, trobar aquells punts en comú, aquelles preocupacions, aquells neguits, aquelles preguntes... per compartir-les i ajudar-los amb tot el que poguéssim junt amb tot l’equip de  professionals de l’Hospital.

Així vam començar a donar forma a Petits Grans Herois una associació de mares i pares de nens prematurs de l’Hospital General de Catalunya i oberta a tothom, siguin o no d’aquest hospital per ser un punt de trobada per tot el que envolta aquesta maternitat diferent, la de tenir un nen prematur.

Sandra i Bernat

Molet del Vallès (España)
0

Led challenges

0

Active challenges

85

Achieved donations

1.943€

Raised

Finished challenges

Sponsors