Collected

295€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Yo correré por la investigación en enfermedades del cerebro en el Hospital del Mar

Necesitamos más horas para investigar como el deporte, el medio ambiente, el arte y la música ayudan en los problemas de salud mental

Collected

295€

Goal

150€

Donations

8

Left

Finished

197%

Category

Investigación científica Enfermedad mental Salud Deporte inclusivo

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 10 Aug 2023

Una de cada tres persones pateix alguna malaltia neurològica o neurodegenerativa, com l’Ictus, l’Alzheimer, Demències, el Parkinson o de Salut Mental com la depressió, entre d'altres. Les malalties que afecten el cervell són la primera causa de discapacitat i la segona causa de mortalitat de la població al món. Necessitem més hores d'investigació per aconseguir solucions per als pacients i per a les seves famílies. Dona al meu repte, cada 30 euros suma una hora de recerca mèdica.

La Fundació Amics de l’Hospital del Mar la formem professionals de l’Hospital del Mar i del Parc de Salut Mar, antics treballadors, pacients agraïts, voluntaris, entitats i persones de la societat civil compromeses amb la millora del benestar físic, emocional i social dels pacients i de les seves famílies.

La nostra missió és aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per tal de contribuir a l’excel·lència en l’atenció a la salut de les persones.

Donators (8)

Pablo

50€

135 days ago

Carme

50€

136 days ago

Alan

25€

136 days ago

Alan

35€

136 days ago

Rosi

35€

136 days ago

Carlos

25€

136 days ago

Paula

25€

136 days ago

SERGIO

50€

146 days ago

See more donators

Comments (2)

Alan

136 days ago

De Cristina

Alan

136 days ago

Yo también correré 😛

Sponsors