Collected

300€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Travessa solidària a la Conca de Barberà - #tombalaconca22

Travessa solidària corrent i en btt per la Conca de Barberà

Collected

300€

Goal

2.500€

Donations

4

Left

Finished

12%

Cause lead by

Joan Roig
Consell Comarcal de la Conca de Barberà i Travesses Solidàries

Category

Gente mayor Personas sin hogar Infancia Inmigrantes

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 28 Feb 2022

El proper 21 de maig realitzarem una travessa solidària corrent i per la Conca de Barberà, per recaptar fons per totes aquelles persones en situació de vulnerabilitat de la nostra comarca. El dia 29 de maig farem una caminada i el 11 de juny una sortida en BTT. Correrem, caminarem i pedalarem per aquells veïns i veïnes que ho estan passant molt malament per les conseqüències econòmiques de la pandèmia. Els fons recaptats aniran a Càritas de la Conca de Barberà.

Després de l'èxit de la travessa #montblancmóra, el #tombalaconca és una iniciativa solidària de Travesses Solidàries @travesses.solidaries juntament amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà @consellconca

Us podem avançar que el recorregut corrent serà de 110km i de 2400m de desnivell. Serà circular amb sortida i arribada a la plaça de sant Francesc de Montblanc.

Càritas Parroquial Montblanc acollim a les persones que es troben en situació o risc de pobresa i exclusió social. L'acció Social de Càritas beneficia a les famílies de la Conca de Barberà, mitjantçant diferents projectes, acollida i promoció, gent gran, aliments i roba entre d'altres.

Cada gest compta ¡

Donators (4)

Jofre Saltó

10€

263 days ago

Joan

255€

322 days ago

Marta

20€

330 days ago

Ariadna Español Fernández

Hidden donation

341 days ago

Comments (1)

Joan

322 days ago

Aportació de les americanes del Club Tennis Montblanc

Sponsors