Collected

130€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Titan desert - institut guttmann

[CAT] Sóc en Roger Tuneu i em defineixo com una persona aventurera, emprenedora, ambiciosa i amant dels esports i ...

Collected

130€

Goal

3.000€

Donations

5

Left

Finished

4%

Category

Discapacidad intelectual Salud Deporte inclusivo

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 31 Mar 2017

[CAT] Sóc en Roger Tuneu i em defineixo com una persona aventurera, emprenedora, ambiciosa i amant dels esports i de la natura.

Ja des de petit vaig començar a practicar diferents disciplines esportives, especialment la BTT. Després de participar i guanyar en diferents competicions d’aquest esport vaig tenir l’oportunitat de ser seleccionat per disputar el Mundial de BTT Orientació amb la Selecció Espanyola. En aquell moment, el millor moment de la meva carrera esportiva, que tanmateix  coincidia amb el meu inici com a empresari amb un projecte molt ambiciós com és el de la marca de bicicletes SATUAL, em vaig veure sorprès per "un petit entrebanc".

Aquest entrebanc, es va produir el passat 30 de juny de 2012, quan vaig patir una greu caiguda que em va ocasionar un important Traumatisme Craneoencefàlic  conjuntament amb un vessament al gangli basal dret, que alhora em va provocar una hemiparèsia al costat esquerra del cos i una molt significativa disminució de les capacitats cognitives com són: la parla, la memòria, la percepció, l’equilibri, la sensació de profunditat, etc.

Tots els pronòstics apuntaven que no em podria valdre per mi mateix i que per tan, que mai més podria tornar a anar amb bicicleta. De seguida vaig passar a ser pacient de l'Institut Guttmann, fet que sempre he pensat que va ser un pilar fonamental per la meva ràpida recuperació, ja que dos anys després em va permetre tornar a competir internacionalment en alguns Raids d'Aventura.

Aquest any, farà cinc anys de l’accident  i tinc el ferm objectiu de fer realitat un sommi que vaig tenir quan era pacient de l'Institut Guttmann, disputar la Titan Desert !. Aquesta cursa, és una de les més dures del món amb un recorregut total de 600km i un desnivell de 5.000m positius repartits en sis etapes pel desert marroquí.

La participació en aquesta cursa suposa per mi un gran i emocionant projecte i repte personal, que em porta a no només aconseguir estar en la categoria de Finisher  i a fer un bon paper, sinó també a poder contribuir amb un grà de sorra a l’Institut Guttmann, recaptant uns fons que es destinaran íntegrament a aquesta entitat amb la intenció de poder ajudar a totes les persones que estan passant per una situació similar a la que jo vaig viure en aquell moment.

El proper 30 de juny de 2017, celebrant que ja farà 5 anys del meu "petit entrebanc", faré personalment aquesta donació posant punt i final a aquesta etapa de la meva vida, fet que vull aconseguir des de fa anys i que gràcies als diferents patrocinadors que han volgut col·laborar en el meu projecte de la Titan Desert podré fer realitat.


Espero que tots vosaltres m’ajudeu a aconseguir una important quantitat de diners per l’Institut Guttmann i aquest projecte acabi sent tot un èxit per a TOTS!

Institut Guttmann tiene como objetivo conseguir la rehabilitación integral de las personas afectadas por una lesión medular, un daño cerebral adquirido u otra discapacidad de origen neurológico. Acompañarles, prestarles el apoyo y los servios más adecuados para lograr su máximo grado de autonomía, una reinserción social satisfactoria, a la vez que contribuir al pleno reconocimiento de sus derechos.

Donators (5)

Mercè

60€

2,216 days ago

Jordi

30€

2,231 days ago

Dolors

20€

2,236 days ago

Aida

10€

2,244 days ago

Roger

10€

2,244 days ago

Comments (3)

Mercè

2,216 days ago

Molts ànims i endavant Roger! a lluitar tota la vida!

Jordi

2,231 days ago

El meu granet per ajudar els que ens ajuden.

Aida

2,244 days ago

La teva història em va commoure des del principi, ets un gran lluitador Roger! A casa també per "mala sort" hem tingut que anar al Institut Guttman i n'estem molt agraïts, és un centre de referència a nivell mundial i uns professionals excel???lents! Endavant Roger!! Petons i abraçades des del teu poble, Taradell!

Sponsors