Collected

30€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Soy un enfermo mental, y qué!?

Acaso tú eres perfect@? De momento un par o tres de pastillas al día me ayudan, pero así de por vida no parece una solución definitiva.

Collected

30€

Goal

666€

Donations

2

Left

Finished

5%

Category

Discapacidad intelectual Enfermedad mental Personas sin hogar Autismo

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 6 Nov 2021

Y por todo lo anteriormente comentado, es necesario investigar y encontrar una solución definitiva a unas enfermedades mentales de fácil diagnóstico, pero sin cura... de momento! Nos ayudarías a encontrarles una solución definitiva?

Gracias por tu colaboración, grande o pequeña es suficiente.

Salud!

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donators (2)

Anonymous

5€

77 days ago

Juan A

25€

79 days ago

Comments (1)

Juan A

79 days ago

Ahí va mi granito… Suerte!

Sponsors