Collected

340€

To benefit

Fundació Comtal

Copy code
Code copied
Donate

Rifem una samarreta del barça signada pel neymar

Un any més, i gràcies a la col·laboració del F.C. Barcelona, rifem una samarreta del Barça signada pel N...

Collected

340€

Goal

1.000€

Donations

19

Left

Finished

34%

In support of

Category

Educación Infancia Jóvenes

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 3 Apr 2014

Un any més, i gràcies a la col·laboració del F.C. Barcelona, rifem una samarreta del Barça signada pel Neymar entre totes les persones que facin un donatiu a través d’aquesta pàgina.

El nostre repte continua sent el de construir un futur ple de possibilitats pels infants, els joves i les famílies en risc d’exclusió social, acompanyant-los en el seu creixement i transformant la seva realitat.

Ens ajudes a aconseguir el nostre repte?

Amb els 1000€ que aconseguim podrem continuar oferint suport legal, orientació i acompanyament per a la inserció social i laboral dels joves i les famílies sense recursos que, cada dia, venen a la Fundació perquè els ajudem a canviar la seva realitat.

El funcionament del sorteig serà com d’altres vegades, molt senzill: per cada 10 euros de donatiu tindràs una papereta, que et permetrà participar en el sorteig de la samarreta. És a dir, quant més gran sigui la teva aportació més paperetes tindràs i més possibilitats d’aconseguir la samarreta! Per exemple, si fas una donació de 20 euros tindràs dos paperetes amb el teu nom.

Tens temps fins el dia 27 de maig per a fer el teu donatiu, ja que hem ampliat el termini! Aquest dia deixarem d’atorgar paperetes i totes les persones que hagin participat fins al moment entraran en el sorteig que realitzarem el dia 30 de maig, a les 10,30 hores, en el pati del local de Forn de la Fonda, 5. Barcelona. Un/a voluntari/a de la Fundació Comtal serà la mà innocent que desvetllarà qui s’endurà la samarreta. Serà un acte públic al qual tothom que vulgui està convidat a assistir-hi. El resultat es farà públic el dia següent a la web de la Fundació Comtal www.comtal.org

La data de lliurament de la samarreta la concretarem amb la persona beneficiària del sorteig, que aquest dia haurà de portar el justificant de La Caixa.

Per a més informació pots trucar al telèfon 93 295 46 36 o enviar un e-mail a comunicacio@comtal.org (Ainara García).

Moltes gràcies per col·laborar amb la Fundació Comtal, i molta SORT! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un año más, y gracias a la colaboración del FC Barcelona, ???sorteamos una camiseta del Barça firmada por Neymar entre todas las personas que hagan un donativo a través de esta página.

Nuestro reto sigue siendo el de construir un futuro lleno de posibilidades para los niños, jóvenes y famílias en riesgo de exclusión social, acompañándolas en su crecimiento y transformando su realidad.

Nos ayudas a conseguir nuestro reto?

Con los 1.000 € que recaudemos podremos continuar ofreciendo apoyo legal, orientación y acompañamiento para la inserción social y laboral de los jóvenes y las familias sin recursos que, cada día, vienen a la Fundación para que les ayudemos a cambiar su realidad.

El funcionamiento del sorteo será como otras veces, muy sencillo: por cada 10 euros de donativo tendrás una papeleta, que te permitirá participar en el sorteo de la camiseta . Es decir, cuanto mayor sea tu aportación más papeletas tendrás y más posibilidades de conseguir la camiseta. Por ejemplo, si haces una donación de 20 euros tendrás dos papeletas con tu nombre.

Tienes tiempo hasta el día 27 de mayo para hacer tu donativo, ya que hemos ampliado el terminio. Ese día dejaremos de otorgar papeletas y todas las personas que hayan participado hasta el momento entrarán en el sorteo que realizaremos el día 30 de mayo, a las 10,30h, en el patio del local de Forn de la Fonda, 5, de Barcelona. Un/a voluntario/a de la Fundación Comtal será la mano inocente que desvelará quién se llevará la camiseta . Será un acto público al que todo el que quiera está invitado a asistir. El resultado se hará público el día siguiente a la web de la Fundación Comtal www.comtal.org

La fecha de entrega de la camiseta la concretaremos con la persona beneficiaria del sorteo, que ese día deberá llevar el justificante de La Caixa.

Para más información puedes llamar al teléfono 93 295 46 36 o enviar un e-mail a comunicacio@comtal.org (Ainara García).

¡Muchas gracias por colaborar con la Fundación Comtal, y mucha SUERTE!

La Fundació Comtal es una organització no lucrativa que treballa, des de l´any 1994, al barri del Casc Antic de Barcelona, perquè els infants, adolescents i joves en situació de risc social tinguin oportunitats de futur.

I ho fem acollint, acompanyant, donant suport i recolzament als infants i adolescents perquè es mereixen, més enllà de la seva situació social, econòmica o familiar, un espai positiu en el que compartir, aprendre, jugar, somriure i somiar. I informant, orientant i capacitant als joves o als familiars sense formació ni feina per afavorir la seva inserció social i laboral.

Aporta el teu granet de sorra a favor de la Fundació Comtal!

La Fundació Comtal es una organización no lucrativa que trabaja, desde el año 1994, en el barrio del Casco Antiguo de Barcelona, para que los niños, adolescentes y jóvenes en riesgo de exclusión social tengan oportunidades de futuro.

Y lo hacemos acogiendo, acompañando y apoyando a los niños y adolescentes porque se merecen, más allá de su situación social, económica o familiar, un espacio positivo en el que compartir, aprender, jugar, sonreír y soñar. Y lo hacemos también informando, orientando y capacitando a los jóvenes y sus familiares sin formación ni trabajo para favorecer su inserción social y laboral.

Aporta tu granito de arena a favor de la Fundació Comtal!

 

Donators (19)

Anonymous

30€

3,491 days ago

Anonymous

10€

3,493 days ago

Anonymous

40€

3,494 days ago

Concepcion

15€

3,496 days ago

Pilar

10€

3,504 days ago

ENRIQUE

20€

3,508 days ago

Trinidad

15€

3,509 days ago

ANTONIA

20€

3,509 days ago

ana

10€

3,509 days ago

Valeri

10€

3,511 days ago

Leire

20€

3,517 days ago

Pilar

10€

3,523 days ago

Mónica

10€

3,523 days ago

Pilar

20€

3,523 days ago

Bwokaa

10€

3,524 days ago

jordi

50€

3,525 days ago

JOSE LUIS

10€

3,525 days ago

Javier

20€

3,525 days ago

Núria

10€

3,526 days ago

See more donators

Comments (7)

Pilar

3,504 days ago

"

Trinidad

3,509 days ago

Endavant!!

Bwokaa

3,524 days ago

Aupa!

jordi

3,525 days ago

Força Barça i Fundació !!

JOSE LUIS

3,525 days ago

MI GRANITO DE ARENA PARA LA FUNDACIO COMTAL.

Núria

3,526 days ago

Ho aconseguirem. Força Barça i Endavant Fundació Comtal.

Sponsors