Collected

415€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

QUILÒMETRES SOLIDARIS PER RECUPERAR SOMRIURES

Aquest estiu, volem recuperar els somriures dels infants i joves que més han patit fent quilòmetres solidaris. Ens ajudes? #QuilómetresDeSomriures

Collected

415€

Goal

2.600€

Donations

7

Left

Finished

16%

In support of

Category

Educación Infancia Jóvenes

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 19 Jun 2020

La crisi provocada per la COVID-19, ha agreujat la situació de vulnerabilitat de molts infants, joves i les seves famílies. A més a més, ens ha demostrat que ningú queda exclòs de ser vulnerable. Tots podem ser-ho d’un dia per l’altre. 

Ara que ens podrem retrobar, volem oferir el MILLOR ESTIU als infants i joves que més han patit el confinament i recuperar entre tots i totes els seus somriures i il·lusions. 

Per fer-ho, necessitem la teva ajuda. Ens fas costat? 

COM POTS AJUDAR? 

Si t’agrada sortir a caminar, córrer o fer esport, t’animem a fer quilòmetres solidaris de somriures a favor del Casal dels Infants.

  1. Surt al carrer a caminar, córrer, a fer una volta en bicicleta, un passeig… 

  2. Fes clic i DONA la quantitat que tu vulguis al nostre repte de MiGranoDeArena. (Per exemple, per cada KM superat pots fer una donació 1€ o 5€)

  3. Comparteix una imatge a les xarxes socials etiquetant el Casal dels Infants amb el hashtag #QuilometresDeSomriures i nomina a tres amics perquè també participin en el repte per recuperar somriures.

El nostre objectiu de recaptació és 2.600€ 

A ON VA L'IMPORT DE LA RECAPTACIÓ? 

La teva donació va destinada a garantir les nostres beques per a les activitats d’estiu per a 1.600 infants i joves en situació d’alta vulnerabilitat. Que estaran enfocades a la seva recuperació emocional, a garantir el dret al lleure i al seu reforç educatiu, perquè recuperin el ritme del procés d’aprenentatge i es preparin per al curs vinent. 

Per últim, les nostres activitats d’estiu els garantiran dos àpats cada dia, i seguirem mobilitzant recursos perquè les seves famílies tinguin garantides les necessitats bàsiques. 

La solidaritat i el compromís amb les persones vulnerables representa, més que mai, l’impuls per seguir construint junts i juntes un món en igualtat d’oportunitats. Entre tots i totes ho aconseguirem!

Si prefereixes no participar en aquest repte, vols més informació del Casal dels Infants o només vols fer una donació, visita la nostra web: 

MOLTES GRÀCIES PER FER-NOS COSTAT! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La crisis provocada por la COVID-19, ha agravado la situación de vulnerabilidad de muchos niños, niñas, jóvenes y sus familias. Además, nos ha demostrado que nadie queda excluido de ser vulnerable. Todos podemos serlo de un día al otro. 

Ahora que nos podremos reencontrar, queremos ofrecer el MEJOR VERANO a los niños, niñas y jóvenes que más han sufrido el confinamiento y recuperar entre todos y todas sus sonrisas e ilusiones

Para hacerlo, necesitamos contar contigo. ¿Nos ayudas?

¿CÓMO NOS PUEDES AYUDAR? 

Si te gusta salir a andar, correr o hacer deporte, te animamos a hacer kilómetros solidarios de sonrisas a favor del Casal dels Infants. 

  1. Sal a la calle a andar, correr, a dar una vuelta en bicicleta, un paseo…

  2. Haz clic y DONA la cantidad que tú quieras a nuestro reto de MiGranoDeArena. (Por ejemplo, por cada KM superado puedes hacer una donación 1€ o 5€)

  3. Comparte una imagen en las redes sociales etiquetando al Casal dels Infants con el hashtag #KilómetrosDeSonrisas y nomina a tres amigos para que también participen en el reto para recuperar sonrisas.

Nuestro objetivo de recaudación es 2.600€

¿DÓNDE VA EL IMPORTE DE LA RECAUDACIÓN? 

Tu donación va a ir destinada a garantizar nuestras becas para las actividades de verano para 1.600 niños, niñas y jóvenes en situación de alta vulnerabilidad. Que están orientadas a la recuperación emocional, a garantizar el derecho al ocio y al refuerzo educativo, para que recuperen el ritmo de aprendizaje y se preparen para el curso próximo. 

Por último, nuestras actividades de verano les garantizarán dos comidas cada día, y también seguiremos movilizando recursos para que sus familias tengan garantizadas las necesidades básicas. 

La solidaridad y el compromiso con las personas vulnerables representa, más que nunca, el impulso para seguir construyendo juntos y juntas un mundo en igualdad de oportunidades. Entre todos y todas lo conseguiremos!

Si prefieres no participar en este reto, quieres más información del Casal dels Infants o solo quieres hacer una donación, visita nuestra web: 

https://www.casaldelsinfants.org
https://www.casaldelsinfants.org/es/donativo-emergencia-covid


¡MUCHAS GRACIAS POR APOYARNOS!

El Casal dels Infants som una entitat socioeducativa que, des de 1983, fem costat als infants, joves i les seves famílies en risc d'exclusió, amb el seu reforç educatiu i benestar social i emocional.

 

 

Donators (7)

Teresa Puig Gros

50€

487 days ago

silvia

50€

502 days ago

Eulalia

100€

513 days ago

Anonymous

50€

513 days ago

Amalia

50€

514 days ago

Nuria

15€

517 days ago

Anonymous

100€

519 days ago

See more donators

Comments (3)

Nuria

517 days ago

Gracias por vuestro trabajo

Sponsors