Collected

0€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Programa d'acollida

El Programa d'Acollida de Càritas Garrotxa està pensat per acollir i acompanyar persones i famílies en si...

Collected

0€

Goal

4.000€

Donations

0

Left

Finished

0%

In support of

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 18 Nov 2015

El Programa d'Acollida de Càritas Garrotxa està pensat per acollir i acompanyar persones i famílies en situació d'alta vulnerabilitat social treballant per la seva promoció i millora de la seva qualitat de vida.

La intervenció es basa en l'escolta activa, la identificació de la demanda i la valoració de la situació social de la persona o família atesa mitjançant un pla de treball personalitzat per ajudar-les a afrontar les circumstàncies en què es troben.

L'increment de les necessitats actuals ens empeny a haver d'ampliar aquest projecte per a poder atendre i donar resposta als nous casos que acudeixen a Càritas en demanda d'ajut. Per aquest motiu, el finançament que demanem pretén cobrir l'ampliació del pressupost del programa d'Acollida, per valor de 4.000 €,  destinat a fer front a les noves necessitats.

Càritas és una entitat que té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l'acció social i voluntariat, amb la finalitat d'ajudar a la promoció humana i al desenvolupament integral de les persones. Càritas treballa en els sectors socials més desfavorits buscant generar processos que contribueixin al desenvolupament i promoció de la persona així com a la promoció de la justícia social.

Donators (0)

Sponsors