Collected

605€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Porta'm a l'hort

T’agrada decidir què fer amb el teu temps lliure? Als 23 usuaris que viuen en les llars-residència d’&n...

Collected

605€

Goal

2.100€

Donations

6

Left

Finished

29%

In support of

Category

Discapacidad intelectual Inserción social Jóvenes

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 8 Nov 2016

T’agrada decidir què fer amb el teu temps lliure? Als 23 usuaris que viuen en les llars-residència d’ Aspanias també, encara que no sempre poden fer-ho.

Els caps de setmana i les vacances decideixen quines activitats volen fer: en ocasions van al cinema, al teatre, a passejar o fer pícnics quan fa bon temps…, però hi ha una cosa que sempre està present en els seus plans: reunir-se en l’Hort Urbà d’Aspanias, un espai cedit per l’Ajuntament de Barcelona que ells gestionen i cuiden, i on tenen l’excusa per trobar-se entre tots i passar una bona estona, celebrar aniversaris, festes o organitzar tallers.

El millor mitjà per accedir a l’hort urbà d’Aspanias és amb la furgoneta de l’associació, ja que és un espai on el transport públic queda allunyat, però no tots poden aprofitar-la ja que no està adaptada perquè puguin accedir les cadires de rodes.

Amb la teva col·laboració podem adaptar la furgoneta de Aspanias perquè tots tinguin l’oportunitat de poder utilitzar-la i beneficiar-se dels seus avantatges. Per a això necessitem 2.100€ i així poder instal·lar un sistema de retenció complet per a cadira de rodes i ocupant.

Però no solament utilitzem la furgoneta per gaudir de l’oci i el temps lliure, tan necessari per a la integració i la igualtat d’oportunitats, sinó que també la utilitzem per al trasllat a teràpies i serveis externs. Ens ajudes a que tothom tingui les mateixes oportunitats d’accés?

Aspanias és una organització sense ànim de lucre que porta 60 anys treballant per millorar el benestar de les persones amb Diversitat Funcional i de desenvolupament i la de les seves famílies, a la ciutat de Barcelona.

Amb aquest fi, actualment està gestionant, dues llars-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual; un CDIAP (Centre de Desenvolupament i atenció precoç per a nens i nenes de 0-6 anys); un servei d'Atenció Terapèutica (SAT) per a nens/as i joves de 0 a 18 anys amb necessitats de desenvolupament específiques; i serveis d'atenció i orientació a les famílies.

Donators (6)

Anonymous

300€

2,671 days ago

Anonymous

100€

2,675 days ago

Anonymous

50€

2,676 days ago

Anonymous

100€

2,678 days ago

Anonymous

50€

2,690 days ago

Raquel

5€

2,694 days ago

See more donators

Comments (4)

Raquel

2,694 days ago

Podem, fem i seguirem fent per millorar la qualitat de les persones!!! ;)

Sponsors