Collected

360€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Nadem 22,3km per l'ela

Hola,  Som la Cristina Vallespí Suñé, de Móra la Nova, i en David Díaz Sànchez, de Ga...

Collected

360€

Goal

1.000€

Donations

12

Left

Finished

36%

Category

Discapacidad mental Salud

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 30 Aug 2016

Hola, 

Som la Cristina Vallespí Suñé, de Móra la Nova, i en David Díaz Sànchez, de Gandesa. Som amics i nedadors. I hem decidit unir-nos en un gran repte solidari per la lluita contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA): nedar els 22km que separen les Illes Formigues de les Illes Medes. A dia d'avui, només 29 nedadors ho han aconseguit! (més informació sobre la travessia: http://www.nedaelmon.com/ca/Travessies/Detalls/51)

A més, volem que això sigui, un record de tots aquells a qui la malaltia s'ha anat emportant.  

Us convidem a què feu un gest per l'ELA i ens ajudeu a assolir el nostre objectiu. Tota la recaptació és a benefici de la Fundació Catalana d'Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls (www.fundaciomiquelvalls.org)

---------------------------------------------------------------

Hola,

Somos Cristina Vallespí Suñé, de Móra la Nova, i David Díaz Sànchez, de Gandesa. Somos amigos y nadadores. Y hemos deicidio unirnos en un gran reto solidario contra la Esclerosis Lateral Amiotrófica (ELA): nadar los 22,3km que separan las Islas Formigues de las Islas Medes. A día de hoy, solo 29 nadadores lo han conseguido (más información sobre la travesía: http://www.nedaelmon.com/ca/Travessies/Detalls/51)

Además, queremos que esto sea un recuerdo de todos aquellos que la enfermedad se ha ido llevando.

Os invitamos a que hagáis con nosotros un gesto por la ELA y nos ayudéis a conseguir nuestro objetivo. Toda la recaudación es a beneficio de la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotrófica Miquel Valls. (www.fundaciomiquelvalls.org)

¡Gracias! 

 

 

La Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Oferim suport i acompanyament psicosocial i en teràpia ocupacional, tant a domicili com a les unitats especialitzades de la malaltia dels principals hospitals de referència. La Fundació és l’única entitat a Catalunya que treballa específicament per aquest col·lectiu.

L’ELA és una malaltia neurodegenerativa molt greu en que es desconeix el perquè es contrau i que actualment és mortal ja que no té cura.  

.

.

La Fundación Catalana de ELA Miquel Valls tiene por objetivo mejorar la calidad de vida de las personas afectadas de Esclerosis Lateral Amiotrófica (ELA).

Ofrecemos apoyo y acompañamiento psicosocial y en terapia ocupacional, tanto en el domicilio como en las unidades especializadas de la enfermedad de los principales hospitales de referencia. La Fundación es la única entidad en Cataluña que trabaja específicamente para este colectivo.

La ELA es una enfermedad neurodegenerativa muy grave en que se desconoce el por qué se contrae y que actualmente es mortal ya que no tiene cura.  

Donators (12)

Anonymous

50€

1,419 days ago

Anonymous

5€

1,455 days ago

Sílvia

10€

1,455 days ago

Anonymous

50€

1,455 days ago

JOAN MIQUEL

10€

1,456 days ago

M.Carme

10€

1,463 days ago

Anonymous

10€

1,472 days ago

Fàtima i Baptiste

50€

1,474 days ago

Marta

100€

1,474 days ago

Anonymous

30€

1,474 days ago

angelines pedrola

25€

1,474 days ago

Anonymous

10€

1,478 days ago

See more donators

Comments (10)

Sílvia

1,455 days ago

Moltes felicitats companys!

Aixó no és res x valtres! Podeu fer.ho!!! Els dos sou uns cracks! Sort campions!!!

Marta

1,474 days ago

Ajudem a combatre l'ELA!

Cristina que tinguis molta sort amb aquest nou repte. Ets una campeona. Lluitem per ELA

Sponsors