Collected

155€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

IV Balla per una bona causa

Vine el dia 11 de desembre, a Barcelona, a la master class solidària de zumba, a favor de les víctimes de tràfic de persones ateses a SICAR cat

Collected

155€

Goal

250€

Donations

8

Left

Finished

62%

In support of

Cause lead by

Category

Inserción social Igualdad de genero Derechos Humanos

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 24 Nov 2021

El tràfic de persones és una greu violació de Drets Humans que també té lloc a les nostres ciutats i, el proper dissabte 11 de desembre, a partir de les 11h, organitzem a Barcelona, ​​Carrer del Consell de Cent, 214, una master class solidària de zumba per visibilitzar aquest delicte.

El donatiu mínim per participar-hi és a partir de 5€ i també és possible col·laborar com a fila 0, és a dir, pots fer una donació sense assistir a l'esdeveniment. Tot l'import recaptat es destinarà íntegrament a les supervivents de tràfic que atenem a SICAR cat.

Des del 2002, a SICAR cat acompanyem els processos de recuperació integral de les dones i els seus fills i filles que han estat víctimes d'aquesta forma contemporània d'esclavitud i posem a la vostra disposició diferents serveis especialitzats (allotjament, salut, assistència jurídica, formació i treball, retorn voluntari) , atenció social) per restituir els seus drets vulnerats. Durant el 2020, vam donar resposta a gairebé 200 persones.

T'animes a ballar per la nostra bona causa?

Adoratrices es una entidad religiosa de carácter social sin ánimo de lucro que presta atención a mujeres vulnerabilizadas. En Catalunya, desarrolla desde 2002 el programa SICAR cat, que ofrece atención integral a mujeres, niños y niñas víctimas de la trata de seres humanos para su recuperación y la restitución de sus derechos. Así mismo, promueve el cambio social a través de la sensibilización y la denuncia de esta grave violación de Derechos Humanos. 

 

 

 

Donators (8)

M.Carmen

10€

545 days ago

Anonymous

25€

545 days ago

Marisa

25€

546 days ago

Anonymous

30€

547 days ago

Anonymous

20€

547 days ago

Daniel

15€

548 days ago

Anonymous

25€

551 days ago

Anonymous

5€

553 days ago

See more donators

Comments (3)

Marisa

546 days ago

Endavant!

Daniel

548 days ago

Nos vemos el próximo sábado y bailaremos juntas por esta causa!

Sponsors