Collected

200€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

El Jordi necessita fer més fisioteràpia

Ens ajudes a poder contractar més hores de fisio per a infants i adolescents usuaris dels serveis de l’Associació AREMI?

Collected

200€

Goal

6.000€

Donations

4

Left

Finished

3%

In support of

Category

Discapacidad intelectual Salud Infancia

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 14 Feb 2022

Tothom parla dels efectes de la pandèmia al conjunt de la societat. Ara pensa per un moment, si us plau, com pot haver afectat a les persones amb Paràlisi Cerebral i pluridiscapacitat. Persones amb un grau molt elevat de dependència. Doncs SÍ. Uns efectes molt, molt pitjors encara.

Les sessions de fisioteràpia entre confinaments i aïllaments, s’han vist afectades i molts cops cancel·lades. Moltes de les estimulacions tan necessàries per a la qualitat de vida de les persones amb gran dependència no s’han pogut realitzar. Ara hem de fer un esforç enorme per poder pal·liar els efectes d’aquestes cancel·lacions de teràpies en les persones usuàries dels nostres serveis.

Ens cal obtenir 6.000 euros. Aquest import ens permetrà poder contractar una segona fisioterapeuta a mitja jornada fins a final de curs.

Ni t’imagines el que aconseguirà el Jordi en cada sessió de fisioteràpia!

La teva donació puntual, per petita que a tu et sembli, a NOSALTRES ENS AJUDA MOLT. Agraïm tant les grans aportacions com les d’un sol euro.

Moltes gràcies en nom del Jordi i dels seus companys de l’Associació AREMI. Amb el TEU donatiu faran més fisioteràpia com ell.

 

 

* Et deixem un vídeo per a que coneguis en primera persona què vol dir ser una persona amb Paràlisi Cerebral

L'Associació AREMI és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb paràlisi cerebral i altres tipus de discapacitats. Sorgeix a iniciativa d'un grup de pares, ara fa 40 anys, donada la mancança de centre especialitzats a Lleida i provincia.

La seva finalitat es l'atenció a les persones amb necessitats especials derivades de trastorns en la motricitat, en la comunicació, l'autonomia i el control de l'entorn, al llarg de totes les etapes de la seva vida.

Proporciona ajuts i suports en els diferents àmbits d'actuació: educació, ocupació terapèutica, acolliment residencial, per al desenvolupament personal i social i per a la millora de la qualitat de vida, des d'una perspectiva habilitadora i inclusiva.

Donators (4)

Joan

50€

733 days ago

Carmen

50€

733 days ago

AGUSTI

50€

752 days ago

Anonymous

50€

752 days ago

Comments (1)

AGUSTI

752 days ago

Santi !!!!

Sponsors