Conconciencia

Collected

0€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Conconciencia

Ya mismo es mi santo, así que no quiero regalos. Lo mejor que se done a ASPACE.  ...

Collected

0€

Goal

100€

Donations

0

Left

Finished

0%

In support of

Category

Discapacidad intelectual Inserción social Deporte inclusivo

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 8 Oct 2011

Ya mismo es mi santo, así que no quiero regalos. Lo mejor que se done a ASPACE. 

La Fundació Aspace Catalunya és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1961. La nostra missió és oferir atenció integral altament especialitzada a les persones amb patologies del neurodesenvolupament, pàràlisi cerebral i pluridiscapacitat al llarg de tota la seva vida, així com l'acompanyament i suport a les seves famílies.

El nostre model d'atenció està basat en la integració sanitària, social i educativa duent a terme aliances estratègiques amb els principals hospitals de referència, xarxa sanitària, social i educativa, per tal de facilitar la continuïtat de l'atenció, l'acompanyament en la cronicitat i la gestió de la complexitat. Fomentem la proximitat, més enllà dels nostres centres, gràcies a la incorporació de noves tecnologies. 

Els serveis de Salut, Socials i Educatius de la Fundació Aspace Catalunya, es basen en un model biopsicosocial i cultural, centrat en la persona amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, i considera les tres dimensions que conformen la salut d'una persona: la dimensió física o factors biològics, la dimensió emocional o factors psicològics i la dimensió social i cultural o factors de relació amb l'entorn. Aquesta visió implica la inter i multidisciplinarietat en la intervenció i compta amb les aportacions de diferents professionals i agents.

Oferim tots els serveis que necessiten al llarg de la seva vida. 

Més del 60 anys d'experiència i expertesa en l'atenció i l'acompanyament de persones. 

 

 

Donators (0)

Sponsors