Collected

65€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Catàleg sentim

Després de 5 anys treballant entorn la sexoafectivitat i la diversitat  funcional vam realitzar un treball fotogràfic;&nbsp...

Collected

65€

Goal

1.000€

Donations

3

Left

Finished

7%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 14 May 2014

Després de 5 anys treballant entorn la sexoafectivitat i la diversitat  funcional vam realitzar un treball fotogràfic; ara volem editar un catàleg amb aquestes forografies per tal de poder fer-ne difusió i arribar més lluny. 

Aquest treball es realitza conjuntament entre el centre ocupacional SINIA i l'escola d'art i superior de disseny Pau Gargallo de Badalona.

 

Tras 5 años trabajando entorno a la sexoafectividad i la diversidad funcional realizamos un trabajo fotográfico; ahora queremos editar un catálogo con la fotografías para poder hacer una difusión más amplia y asi llegar más lejos.

Este trabajo se realiza conjuntamente entre el centro ocupacional SINIA i “l'escola d'art i superior de disseny Pau Gargallo de Badalona”.

La coop. COGD Ciutat Vella SCCL neix el 1990 amb l'encàrrec de gestionar un centre ocupacional per persones amb gran discapacitat física de titularitat pública anomenat SÏNIA, activitat que realitza fins a dia d'avui. Donada la situació actual de crisi necessitem suport econòmic per infraestructures.

Donators (3)

Mercedes

25€

2,979 days ago

merce

20€

3,008 days ago

Dídac

20€

3,008 days ago

Comments (2)

merce

3,008 days ago

_Bona feina!

Dídac

3,008 days ago

Gent del taller de sexoafectivitat del Centre Ocupacional Sínia. Moltes felicitats per la feina feta!

Sponsors