Collected

458€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Casal d’Estiu Retroba’t

Un espai que ofereix un estiu enriquit en competències i experiències per als i les joves que més ho necessiten al barri del Bon Pastor.

Collected

458€

Goal

2.000€

Donations

14

Left

Finished

23%

Category

Educación Infancia Jóvenes

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 1 Jul 2020

Sobre la fundació:

Des de la Fundació Empieza por Educar (ExE; http://programaexe.org/) treballem per a que l’origen social, econòmic i cultural de l’alumnat no determini el que poden arribar a aconseguir a la vida, és a dir, treballem per un sistema educatiu equitatiu. Sent part de la xarxa internacional Teach For All, ExE va néixer l’any 2011 amb un propòsit clar: que tots els nens i nenes, neixin on neixin, tinguin accés a les mateixes oportunitats.

 

Sobre el repte:

El Casal d’Estiu Retroba’t neix amb la voluntat de ser una oportunitat més, un reforç per a aquelles i aquells joves del barri del Bon Pastor que més ho necessiten i que per les seves circumstàncies i l’actual crisi no han pogut acabar el curs al mateix nivell que els seus companys i companyes, afectant enormement la seva continuïtat dins del sistema escolar i a la seva futura qualitat de vida.

El Casal d’Estiu Retroba’t té com a objectiu:  

  1. Generar oportunitats d’aprenentatge profund a través d’experiències contextualitzades en el barri (Continguts).
  2. Promoure l'aprenentatge de competències personals i acadèmiques adaptades als interessos i curiositats dels i les participants (Competències).
  3. Oferir un espai de confiança i joc per alliberar-se de la incertesa generada per la crisi sanitària (Acompanyament socioemocional).

La nostra intenció va més enllà d’oferir un reforç acadèmic o un espai de joc.  Entenem l’educació com una cosa molt i molt més que la simple transmissió de coneixements acadèmics; creiem que per damunt de tot, el que cal és formar persones capaces i competents. Els objectius del casal es basen a fomentar les competències i les habilitats personals de les i els joves a través de projectes, tallers i experiències pràctiques. Això, tot vinculant l’educació amb l’afecte i la intel·ligència emocional, col·laborant amb la comunitat, impulsant la motivació intrínseca per a convertir l’ensenyament i l’aprenentatge en diversió i explotant el potencial i la competència de tots i totes elles.

Per a què necessitem els recursos?

  1. D’una bandaper a comptar amb el material sanitari i les mesures d’higiene necessàries per a tirar endevant el projecte tot garantint la máxima seguretat de cada un dels i les joves.
  2. D’altra banda, per a aconseguir el material didàctic per als projectes: folis, bolígrafs, pinzells, pilotes, provetes…

Comptem amb les instal·lacions de l’Institut-Escola El Til·ler i amb un equip de docents voluntaris amb moltíssimes ganes i energia! Si pots contribuir a que aquest projecte es faci  realitat, tant nosaltres com totes les joves i els joves del casal estarem molt i molt agraïts.

Pots ajudar-nos de diverses maneres, ja sigui fent una donació a través d’aquest portal, fent-nos arribar material escolar al casal (contacteu primer via email) i/o fent difusió del repte per a aconseguir entre totes els recursos necessaris per a que les joves i els joves puguin gaudir d’un estiu enriquit!! Moltes gràcies!

Podeu contactar-nos a través d’aquest correu electrònic: institutestiu@gmail.com

Fundación independiente partner de Teach for All. Combatimos las desigualdades educativas para que algún día todos los niños accedan a una educación excelente

Donators (14)

Anonymous

50€

382 days ago

Boltester

3€

384 days ago

Rosa

30€

386 days ago

Anonymous

Hidden donation

387 days ago

Anna

5€

387 days ago

Maria

Hidden donation

387 days ago

Anonymous

10€

389 days ago

Mejias

50€

389 days ago

Ivan

100€

389 days ago

CAMABOOM

5€

389 days ago

Luigi Vasquez

5€

389 days ago

Monji

35€

389 days ago

Ramon

15€

389 days ago

Carles

100€

389 days ago

See more donators

Comments (4)

#RomanOut

#RomanOut

Carles

389 days ago

Un projecte molt potent i necessari al barri. Bona feina equip!

Sponsors