Collected

55€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Bien abrigados. Renovamos edredones!

Queremos renovar los edredones de las personas usuarias de la Residència Llar la Mercè

Collected

55€

Goal

1.125€

Donations

3

Left

Finished

5%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 10 Nov 2021

Queremos renovar los edredones de las personas usuarias de la Residència Llar la Mercè del Barrio Gótico. Para ello hemos creado la campaña BIEN ABRIGADOS y nos sumamos al reto Giving Tuesday.

Los fondos recaptados se destinarán a la adquisición de 25 edredones para las personas usuarias de la Residencia.

¡Ayúdanos a conseguirlo!

La Fundació FiBS es va constituir el mes de desembre de 1987, amb la finalitat d’ajudar a les persones marginades a superar la seva situació.

L’any 1989 es realitza la compra de l’edifici del Carrer Rull,  per crear-hi el primer nucli residencial per a persones grans i centre de serveis diürns, al Barri Gòtic de Barcelona.

Treballem per facilitar una Llar a persones i famílies que ho necessiten, mitjançant la promoció d’Habitatges socials i programes d’acompanyament en l’envelliment. Tenim la Llar la Mercè al Barri Gòtic de Barcelona amb Serveis Diürns i Residència i atenem a persones soles i en risc d'exclusió social del barri. Disposem de 30 places a Serveis Diürns i 25 places a la Residència.

Tota la nostra activitat està guiada per un alt sentit de responsabilitat i justícia social.

Si vols conèixer tots els nostres projectes apunta't al nostre butlletí. Compartim bones notícies!: http://bit.ly/ButlletiFiBS

Donators (3)

Josep

25€

69 days ago

Alfons

25€

74 days ago

Anonymous

5€

75 days ago

Sponsors