Collected

2.899€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Ayúda a renovar los baños de la Casa de Acogida Baan Saan Rak en Tailandia!

En este Reto nos focalizamos en la renovación de los baños de los niños. La renovación consistirá en la reparación del suelo, azulejos y de todos los componentes eléctricos, compra de mobiliario, pintar las paredes, compra de los wc y la picas.

Collected

2.899€

Goal

2.850€

Donations

33

Left

Finished

102%

In support of

Cause lead by

Category

Discapacidad intelectual Educación Cooperación internacional

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 6 Mar 2018

Baan Saan Rak o “Casa del amor” en español, es una Casa de Acogida fundada en 2003, en Norte de Tailandia. Actualmente ofrecemos un hogar a 29 niños/as entre 8 y 20 años en situación de vulnerabilidad o exclusión social (huérfanos, de familias desestructuradas o sin recursos etc.

Baan Saan Rak comenzó el año 2003 con solo 8 niños que convivían en habitaciones de bambú. Poco a poco y gracias a muchas donaciones hemos ido construyendo un auténtico hogar para la crianza de los niños/as. Hoy en día muchos de ellos ya son adolescentes y han salido de Baan Saan Rak para continuar sus estudios en otras ciudades bajo la tutela de BSR. En su lugar han entrado otros niños/as aumentando hasta 21 los usuarios/as residentes de la Casa. Después de estos años las instalaciones necesitan una renovación urgente, ya que, debido a un terremoto, varios huracanes y el clima extremo de lluvias de los monzones se han deteriorado.

En este Reto nos focalizamos en la renovación de los baños de los niños. La renovación consistirá en la reparación del suelo, azulejos y de todos los componentes eléctricos, compra de mobiliario, pintar las paredes, compra de los wc y las picas.

Si conseguimos más fondos del reto propuesto, también renovaremos los baños de las niñas valorado en 1.500 €.

Para más información entra en:

www.nousol.org

http://www.nousol.org/baan-saan-rak/

 

Som una entitat local, sense ànim de lucre, independent, decolonial, intercultural, feminista i antiracista.

A) MISSIÓ

La nostra missió és l’empoderament de persones o col·lectius en situació de vulnerabilitat a través de l’educació, les arts, el lleure i des de l’acompanyament i el lliurament d’eines i coneixements per adquirir habilitats toves.

B) VISIÓ

La nostra visió és aconseguir ser una organització referent en la innovació social i en el treball en xarxa, duen a terme projectes i models integrals de desenvolupament que generin canvis substancials en les persones i organitzacions amb les quals treballem.

C) VALORS

Igualtat: assumim que totes les persones són lliures i iguals en dignitat i drets, independentment del seu lloc de naixement, idioma, sexe, gènere, tendència sexual, religió, color de pell, pensament polític i de qualsevol altra circumstància o condició. Per això arbitrem mesures de discriminació positiva per garantir que aquesta igualtat es compleixi.
1.1. Mesures de discriminació positiva que l’entitat aplica en el desenvolupament de la seva gestió:
1.1.1. 70% persones contractades per l’Organització seran dones.
1.1.2. 70% persones integrants de la junta seran dones.
1.1.3. 30% persones contractades per l’Organització seran migrants o descendents de primera generació de persones migrants.
1.2. Mesures que afavoreixen la igualtat que l’entitat adopta en els processos de contractació:
1.2.1. En cada procés de contractació s’han de sol·licitar currículum sense foto, sense data de naixement i sense expressió de l’estat civil.
1.2.2. Cada persona contractada subscriurà una acta on es comprometrà a acomplir la seva tasca; també a relacionar-se amb les persones participants i amb qui comparteix el treball d’una manera respectuosa, exempta de tota mena de violència i discriminació, assenyalant expressament el compromís de l’entitat en la lluita contra l’assetjament sexual, i la discriminació per raó de gènere o raça.
1.2.3. Cada persona que tingui un contracte de treball amb l’organització serà informada, sota signatura d’acta, sobre la missió, visió i valors de l’entitat; també pel que diu relació amb el seu enfocament feminista, de colonial, intercultural i de drets humans, per tal que incorpori aquests valors en la tasca per a la qual se li ha contractat.
1.3. Mesures que afavoreixen la igualtat que l’entitat adopta en el desenvolupament de la seva tasca:
1.3.1. Tots els documents que l’organització confecciona estan redactats en llenguatge no sexista.
1.3.2. Totes les imatges, vídeos, referències i textos que l’organització utilitza per acomplir amb la seva comesa estan exemptes d’estereotips, o s’evidencien quan els contenen.

Dignitat: ens assisteix el convenciment que totes les persones són titulars de drets, tenint com a referent tots els tractats internacionals sobre drets humans i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 promoguts per Nacions Unides.

Transparència: desenvolupem els projectes i programes de forma ètica i transparent. Fem rendició de comptes a usuaris, voluntaris i donants.

Interculturalitat: Respecte per totes les cultures i els sabers situats.

Treball en xarxa: Promoure el treball col·laboratiu amb les diferents agents socials del territori, estenent el teixit associatiu i comunitari.

Protecció del medi ambient: totes i cadascuna de les intervencions que l’entitat realitza procuren no contaminar, dins les seves possibilitats, i reduir la seva petjada de carboni. Per tal motiu, només utilitza paper i tints d’Impressora reciclats, prefereix l’ús de tecnologies de la informació al lliurament de documents, els proveïdors dels diferents productes són cooperatives locals i botigues de segona mà, quan això és possible, prefereix utilitzar productes de proximitat, reutilitza paper, recicla, i diposita els residus no domèstics adequadament a la deixalleria.

Bio-economia: NouSol creu en la gestió des de la sostenibilitat, per tal motiu empra Banca Ètica,
subscriu contractes de subministrament de béns i serveis bàsics i d’assegurances amb cooperatives de consum, i forma part d’una cooperativa de crèdit i d’una xarxa d’economia solidària.

Promoció de la llengua i cultura catalana: Promoure tant l’aprenentatge de la llengua com de la cultura catalana. Com a eina per a la plena inclusió social, l’augment del sentit de pertinença, participació i la creació de vincles perdurables entre la població d’origen migrant i la societat catalana, així com l’enfortiment del teixit associatiu.

Donators (33)

Fundación real dreams

1.500€

2,050 days ago

Júlia

20€

2,111 days ago

Esther

10€

2,146 days ago

Gemma

Hidden donation

2,149 days ago

Alicia

50€

2,150 days ago

Monica

50€

2,153 days ago

Anna

30€

2,154 days ago

FERNANDA

Hidden donation

2,156 days ago

Mireya

1€

2,158 days ago

Pilar

10€

2,158 days ago

Mohamed

Hidden donation

2,159 days ago

Paula

20€

2,159 days ago

maria

Hidden donation

2,159 days ago

blai

5€

2,159 days ago

Laura

Hidden donation

2,159 days ago

Eva

10€

2,159 days ago

Laia

20€

2,159 days ago

Wesou

20€

2,159 days ago

Loreto

5€

2,159 days ago

Juana

15€

2,159 days ago

Sebastian

5€

2,159 days ago

MARCELO

30€

2,159 days ago

Marcelo

Hidden donation

2,159 days ago

Javiera

Hidden donation

2,159 days ago

Marcelo

30€

2,159 days ago

Anonymous

5€

2,159 days ago

pilar

140€

2,159 days ago

Oscar

200€

2,159 days ago

santos

300€

2,159 days ago

Alba

200€

2,159 days ago

Joel

50€

2,159 days ago

aitor

10€

2,159 days ago

miriam

100€

2,159 days ago

See more donators

Comments (12)

Ganadores convocatoria Matchfunding #T2M

Júlia

2,111 days ago

Som la Júlia i l'Aixel que l'any 2016 vam poder descobrir aquest projecte tant maravellós a Tailàndia! Moltes gràcies i molta sort NOU SOL!

Alicia

2,150 days ago

Gracias por la oportunidad que me disteis de conocer a estos niños tan dulces y a Jit, una gran mujer.

FERNANDA

2,156 days ago

<3

Paula

2,159 days ago

❤️

Eva

2,159 days ago

Bona feina!

Juana

2,159 days ago

Por y para los niños de BSR

MARCELO

2,159 days ago

Unos chilenos hicieron un voluntariado hace poco tiempo atrás, uno de ellos es nuestra hija, ahora nos toca a nosotros...

Marcelo

2,159 days ago

Vamos BSR!!

Marcelo

2,159 days ago

Por un mejor hogar para los niños!!

Oscar

2,159 days ago

Pal menda lerenda ke la lía con los baños Tailandeses!!

Sponsors