Collected

40€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Ayuda a los niños sordos a hablar

Para nuestros niños es muy importante llevar un implante coclear o un audífono, ya que les permite estar conectados con el mundo.&nbs...

Collected

40€

Goal

4.000€

Donations

2

Left

Finished

1%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 5 Nov 2017

Para nuestros niños es muy importante llevar un implante coclear o un audífono, ya que les permite estar conectados con el mundo. 

Nuestros protagonistas tienen en común que:

Son sordos de nacimiento

Hablan. ¡Y hablan mucho!

Para poder hablar necesitan horas de trabajo con el/la logopeda

 

Cada sesión de logopédia cuesta 30€.

Cada niño necesita una sesión, como mínimo, por semana.

Esto supone, para la família, un gasto de 240 € en logopédia cada mes.

 

NECESITAMOS 4.000€ para poder ayudarlos  en el copago de 10 famílias con niños/as con sordera de entre 1 y 6 años. Ayúdalos a hablar, a comunicarse y a vivir en plena inclusión: se lo merecen!

 

Som una entitat sense ànim de lucre i declarada d\'Utilitat Pública que treballem per als infants sords i per a les persones sordes. Oferim serveis d\'atenció directa: donem suport a les famílies amb infants amb sordesa i a les persones que han perdut l\'audició. Tenim el servei d\'inserció laboral que orienta les persones sordes a l\'atur a buscar i trobar feina, i assessora a les empreses perquè incorporin persones amb discapacitat auditiva als seus equips i perquè facin accessible els llocs de feina!

 

A nivell transversal, el nostre Servei d\'Accessibilitat a la Comunicació vetlla per a la plena inclusió de les persones sordes en tots els àmbits (educatiu, laboral, social i cultural). Oferim la subtitulació en directe dels actes com a mesura d\'accessibilitat universal i assessorem sobre el bucle magnètic i les emissores FM com a mitjans de suport a la comunicació oral.

Donators (2)

Beatriz

20€

1,462 days ago

Anonymous

20€

1,473 days ago

Comments (1)

Sponsors