Collected

0€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

ASPACE CAMINA - TRAILWALKER: 6 y 7 Abril 2019

A través de Aspace Camina queremos hacer visible la Parálisis Cerebral caminando los 100km de la Trailwalker 2019 que organiza Oxfam Intermón. Ayúdanos a que Ferran y su silla de ruedas consigan este reto!

Collected

0€

Goal

1.700€

Donations

0

Left

Finished

0%

In support of

Cause lead by

Category

Discapacidad intelectual Inserción social Deporte inclusivo

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 4 Dec 2018

Fundación Aspace Catalunya es una entidad sin ánimo de lucro que se ocupa de la atención a personas con Parálisis Cerebral. Entre usuarios, profesionales y padres queremos sensibilizar sobre la Parálisis Cerebral además de contribuir de manera solidaria a que niños de todo el mundo puedan tener acceso al agua potable.

Los valores que nos alientan y podemos trabajar a través de la Trailwalker de OXFAM Intermón, son el esfuerzo, sacrificio, perseverancia, ilusión, justicia y solidaridad!

¿Nos ayudas? Acompáñanos en la carrera, ayudándonos a financiar el proyecto. 

Oxfam Intermón Trailwalker Girona,  el desafío deportivo será el  6 y 7 de abril de 2019  en Olot Vía Verde Pirineo - Costa Brava (Girona).

¿Nos acompañas? 

La Fundació Aspace Catalunya és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1961. La nostra missió és oferir atenció integral altament especialitzada a les persones amb patologies del neurodesenvolupament, pàràlisi cerebral i pluridiscapacitat al llarg de tota la seva vida, així com l'acompanyament i suport a les seves famílies.

El nostre model d'atenció està basat en la integració sanitària, social i educativa duent a terme aliances estratègiques amb els principals hospitals de referència, xarxa sanitària, social i educativa, per tal de facilitar la continuïtat de l'atenció, l'acompanyament en la cronicitat i la gestió de la complexitat. Fomentem la proximitat, més enllà dels nostres centres, gràcies a la incorporació de noves tecnologies. 

Els serveis de Salut, Socials i Educatius de la Fundació Aspace Catalunya, es basen en un model biopsicosocial i cultural, centrat en la persona amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, i considera les tres dimensions que conformen la salut d'una persona: la dimensió física o factors biològics, la dimensió emocional o factors psicològics i la dimensió social i cultural o factors de relació amb l'entorn. Aquesta visió implica la inter i multidisciplinarietat en la intervenció i compta amb les aportacions de diferents professionals i agents.

Oferim tots els serveis que necessiten al llarg de la seva vida. 

Més del 60 anys d'experiència i expertesa en l'atenció i l'acompanyament de persones. 

 

 

Donators (0)

Sponsors