Collected

30€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Aldees Infantils SOS Catalunya necessita un nou autocar pels infants

Els nens i nenes d’Aldees Infantils SOS Catalunya necessiten un nou autocar per poder donar el relleu al que ara els porta a diari als diferents centres on van els infants per rebre una educació adequada a les seves necessitats. Ens ajudes a finançar

Collected

30€

Goal

12.000€

Donations

1

Left

Finished

0%

Category

Infancia Jóvenes Cooperación internacional

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 11 Nov 2019

A l’Aldea Infantil d’Aldees Infantils SOS hi viuen una cinquantena de nens i nenes que, com els hi pertoca per la seva edat, han d’anar a escola cada dia. Molts d’ells assisteixen a centres adaptats a les seves necessitats fent que cada matí calgui portar-los a 20 centres educatius diferents ubicats a localitats que van des de Sant Feliu de Codines a Barcelona ciutat. Els nens i nenes acudeixen en un transport col·lectiu que els porta i recull a diari des de l’Aldea.

Un autocar és indispensable per dur a terme aquesta tasca i el que tenen actualment ha complert abastament la seva vida útil i, encara que va passant les revisions, presenta problemes com la climatització o el confort, que fan que aquests viatges sovint prou llargs es facin amb el benestar que mereixen.

L’autocar també es fa servir per acompanyar els grups de les llars a les seves sortides i als grups de joves a les diferents activitats culturals i de lleure per tot Catalunya, i dona resposta a totes les necessitats de mobilitzar grups grans d’infants, joves o famílies quan s’escau.

Actualment, Aldees Infantils SOS, està present a 136 països i s’ocupa d’oferir una llar a tots aquells nens i nenes que per un motiu o altre no poden viure amb la seva família. Els infants que viuen amb nosaltres gaudeixen del caliu d’una llar i del recolzament d’una Mare SOS, una educadora permanent que els cuida a diari. Serveis com el de mobilitat col·lectiva que oferim són importants i necessaris en el dia a dia d’aquests infants i és per això que us demanem el vostre ajut.

Aldeas Infantiles SOS es una organización internacional, privada, de ayuda a la infancia, sin ánimo de lucro, interconfesional e independiente de toda orientación política, fundada el 1949 a Imst (Austria) y que tiene presencia a 134 países. Nuestra tarea se centra en el desarrollo del niño hasta que este llega a ser una persona autosuficiente y muy integrada a la sociedad. Trabajamos para fortalecer las familias más vulnerables, de forma que puedan atender adecuadamente sus hijos; protegemos también los niños que han sido privados de la cura de sus padres, y los brindamos un entorno familiar protector en el cual pueden crecer sintiéndose estimados y respetados, y también acompañamos los jóvenes en su proceso de madurez e independencia.

Donators (1)

eva

30€

686 days ago

Sponsors