Collected

0€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Acabem amb les vaixelles de plàstic

La campanya Acabem amb les vaixelles de plàstic! vol aconseguir un rentavaixelles industrial per tal de ...

Collected

0€

Goal

2.000€

Donations

0

Left

Finished

0%

In support of

Category

Inserción social Cultura y arte

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 21 Sep 2017

La campanya Acabem amb les vaixelles de plàstic! vol aconseguir un rentavaixelles industrial per tal de poder fer un estalvi energètic d'electricitat i aigua, i facilitar el rentat dels plats del nou Servei de Préstec Gratuït de Vaixella per a totes les entitats i associacions de Barcelona. 

Recentment Femarec i l'Ajuntament de Barcelona han posat en marxa aquest nou servei gratuït de préstec de vaixella reutilitzable per a celebracions, actes i festes populars.

El servei està dirigit a totes les entitats i associacions de la ciutat de Barcelona i és per a un màxim de 500 comensals (inclou diferents tipus de plats, tasses, coberts, safates, etc.). 

El servei s’emmarca dins de la campanya #ResiduZero i té l'objectiu d'acabar amb l'ús de les vaixelles de plàstic d'un sol ús. A banda dels beneficis pel medi ambient, per l’estalvi de material i la reducció de residus que suposa, també aporta beneficis socials, ja que contribueix a la reinserció laboral i social.

Ajuda’ns a millorar aquest servei gratuït per a totes les celebracions de les associacions i entitats de la ciutat!

Gràcies!

L\'objectiu de la Fundació Femarec és assegurar una atenció sistematitzada i de qualitat per a aquelles persones de casa nostra que es troben en situació de marginació o en una alt risc d\'estar-ho, fent possible la seva inclusió social, laboral i cultural a la societat.

Donators (0)

Sponsors