Collected

560€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Un videojoc per millorar les capacitats cognitives en síndrome de down

(texto en castellano más abajo)Apropant distàncies. Apropant capacitats. Per la recerc...

Collected

560€

Goal

13.000€

Donations

10

Left

Finished

4%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 22 Oct 2015

(texto en castellano más abajo)

Apropant distàncies. Apropant capacitats.

Per la recerca en discapacitat intel·lectual, volem apropar distancies, però també apropar capacitats.

Aquest estiu tres nedadors, Carles Céspedes, Fer Espina i David Presas, han creuat l’estret de Gibraltar, anada i tornada, per captar fons per a la recerca en discapacitats intel·lectuals.

 APROPANT CAPACITATS vol fer visible que les distàncies, que de vegades semblen impossibles, són superables amb esforç i motivació. La il·lusió per superar-se és un dret de tothom.

Actualment no hi ha eines adaptades a persones amb discapacitat intel·lectual, tot i constituir el 9 % de la població espanyola. Científics compromesos en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual tenen el propòsit de dissenyar un videojoc que permeti entrenar habilitats i millorar les capacitats cognitives de nens i joves amb la Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals.

Aquí pots veure un vídeo que explica tot el què hem aconseguit fins ara: Tenim una bona notícia!!

Amb el teu suport aconseguirem que nens i joves, amb discapacitats intel·lectuals, millorin en diferents aspectes com: atenció, memòria, capacitats per resoldre situacions quotidianes o habilitats socials, contribuint així en millorar la seva autonomia  i el seu propi desenvolupament personal.

Després d’una llarga trajectòria en estudis que investiguen com millorar les capacitats cognitives de persones amb discapacitat intel·lectual, els equips de recerca que avalen aquesta proposta són els grups de Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM)  i el de Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona (CRG).

Ajuda’ns a apropar distàncies. Uneix-te al nostre repte per millorar les capacitats dels nens amb discapacitat intel·lectual. Fes un donatiu!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Acortando distancias. Mejorando capacidades.

Apoya a la investigación en discapacidad intelectual. Queremos acortar las distancias, pero también mejorar capacidades.

Este verano tres nadadores, Carles Céspedes, Fer Espina y David Presas, han cruzado el estrecho de Gibraltar, ida y vuelta, para captar fondos para la investigación en discapacidad intelectual.


MEJORANDO CAPACIDADES quiere hacer visible que las distancias, que a veces parecen imposibles, son superables con esfuerzo y motivación. La ilusión de superarse es un derecho de todo el mundo.

Actualmente no hay herramientas de mejora cognitiva adaptadas a personas con discapacidad intelectual, a pesar de constituir el 9% de la población española. Un grupo de científicos, comprometidos en mejorar la calidad de vida de las personas con discapacidad intelectual, se han propuesto el objetivo de diseñar un videojuego que permita entrenar habilidades y mejorar las capacidades cognitivas de niños y jóvenes con síndrome de Down y otros trastornos de discapacidad intelectual.

Aquí puedes ver un vídeo que explica todo lo qué hemos conseguido hasta ahora: “¡Tenemos una buena noticia!"

Con tu apoyo conseguiremos que niños y jóvenes con discapacidad intelectual, l.

Después de una larga trayectoria en estudios que investigan como mejorar las capacidades cognitivas de personas con discapacidad intelectual, los equipos de investigación que avalan esta propuesta son los grupos de Farmacología Integrada y Neurociencia de Sistemas del Instituto Hospital del Mar de Investigaciones Médicas (IMIM) y el de Neurobiología Celular y de Sistemas del Centro de Regulación Genómica de Barcelona (CRG).

Ayúdanos a acortar distancias. Únete a nuestro reto para mejorar las capacidades de las personas con discapacidad intelectual. 

Haz un donativo!

La Fundació Amics de l’Hospital del Mar la formem professionals de l’Hospital del Mar i del Parc de Salut Mar, antics treballadors, pacients agraïts, voluntaris, entitats i persones de la societat civil compromeses amb la millora del benestar físic, emocional i social dels pacients i de les seves famílies.

La nostra missió és aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per tal de contribuir a l’excel·lència en l’atenció a la salut de les persones.

Donators (10)

Juan

10€

1,819 days ago

Pilar

100€

1,822 days ago

M. Alba

25€

1,825 days ago

Ramon

100€

1,828 days ago

Jesús

100€

1,830 days ago

Llar d'infants Ninot

50€

1,831 days ago

Amelie

100€

1,833 days ago

PILAR

30€

1,837 days ago

Mireia

20€

1,844 days ago

ESTHER

25€

1,844 days ago

See more donators

Comments (4)

Ramon

1,828 days ago

Endevant, val la pena

Jesús

1,830 days ago

Ánimo y a seguir por este camino.

Un camino hacia la esperanza!!
Personas como vosotros podéis conseguirlo.
Gracias por ser como sois

Amelie

1,833 days ago

Mucha Suerte !!!!

Sponsors