0%

Fundraised 0 €

Goal 5.000 €

Donations 0

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Vente pa'ka es un programa de ocio nocturno juvenil realizado por jóvenes y para jóvenes. Ofrecemos más de 60 talleres y ligas de futbol y baloncesto durante 18 fines de semana, las noches de viernes y sábado. Todas nuestras actividades son gratuïtas. Queremos ofrecer una alternativa accesible para todos aquellos jovenes de 15 a 35 años que pasen por una situación de dificultatd económica, siendo así un programa de ocio universal y un espacio juvenil, saludable y normalizador. Todas nuestras actividades estan gestionadas por los propios jóvenes siendo ellos quienes deciden que hacer y como hacerlo, y convirtienéndose en los únicos protagonistas del proyecto VPK. 

Fundació Marianao i Fundació Hàbitat 3

Fundació Marianao i Fundació Hàbitat 3

SOBRE LA FUNDACIÓ MARIANAO

La Fundació Marianao és una entitat social que des de l\'any 1985 treballa a Sant Boi de Llobregat al servei de petits, joves i adults, amb una clara vocació pel desenvolupament comunitari i la inclusió de les persones que pateixen situacions de vulnerabilitat. Tot això ho fem perquè somiem amb una societat compromesa amb la justícia social i amb la igualtat d\'oportuntitats. Som una entitat comunitària, apassionada i lluitadora.

SOBRE LA FUNDACIÓ HÀBITAT3

La Fundació HÀBITAT3, impulsada per la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, negocia amb propietaris d’habitatges buits -que poden ser administracions públiques, entitats financeres o altres propietaris privats– la posada a disposició d’aquests habitatges per al lloguer social. Les diverses formes d’obtenció d’aquests habitatges poden anar des de la cessió d’ús, el lloguer, la donació, fins a la venda. En el cas de les cessions d’ús, o de lloguer, la Fundació HÀBITAT3 respon davant dels propietaris dels pagaments mensuals que es convinguin, també del bon ús dels habitatges, i del seu retorn en perfecte estat quan s’acabi el període de cessió o de lloguer.

More information ›

Supporters (0)

Fundraised 0 € of 5.000 €

Donations 0

To go 737743 Days