0%

Fundraised 30 €

Goal 7.200 €

Donations 3

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

El projecte pretén generar un espai de vacances en plena natura terapèutic. L´objectiu principal és crear un equilibri entre un treball professional i un ambient familiar per tal de provocar canvis en les dinàmiques relacionals enquistades que existeixen en els infants.
Aquest treball professional basat en el treball de la intel.ligència emocional en un pla d´igualtat amb escolta activa i comprensió. 

Per això demanem a  aquelles persones i entitats sensibles que puguin fer una aportació econòmica per tal  de poder donar una oportunitat única als nostres nens. Arriben a les nostres mans amb la motxil.la trencada. És necessari poder cosir-la per tal que tots els recursos, l´amor, la dedicació, les experiències que vivim amb ells no es perdin pels forats de la motxil.la.
Sabem que l´experiència de poder passar deu dies a l´estiu de vacances, amb contacte amb la natura i amb uns professionals que saben com treballar tot el que hem esmentat, serà una oportunitat única que no podem desaprofitar.

Asteroide B-612

Asteroide B-612

ASTEROIDE B-612, neix el mes de març de 1983, i es registra amb la intenció de donar cos legal i organitzat a les tasques de diferents professionals del lleure, l'ensenyament i el treball social, realitzades fins a aquell moment de manera individualitzada, vocacional i voluntària.

 La base sobre la qual es construeixen els objectius i l'activitat de la nostra associació va ser en aquell moment, i amb petites variacions ha continuat fins hores d'ara,l vetllar per la defensa dels drets dels infants.

Així, el nostre intent és donar resposta a les necessitats d'acolliment de determinats infants en situació de risc social o exclusió social, i per tal de poder realitzar aquesta tasca, la nostra entitat gestiona o té la responsabilitat del funcionament de diferents recursos assistencials.

 

More information ›

Supporters (3)
 • Img

  Isis hace 5 años

  Mi granito de Arena. La cosa más gratificante sin duda es poder ayudar. con todas mis fuerzas deseo que el objetivo se cumpla!!!!

  20€
 • Img

  Josep hace 5 años

  El meu granet de sorra, per tal que els nens/es puguin disfrutar de les colònies d'estiu

  5€
 • Img

  SALVADOR hace 5 años

  Espero que podáis realizar este proyecto tan necesario con esta población tan sensible¡¡¡¡¡ Un abrazo y os animo a seguir desarrollando vuestra labor con toda la fuerza del mundo. Salva

  5€

Fundraised 30 € of 7.200 €

Donations 3

To go 2131 Days