Collected

230€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Barcelona 24h Virtuals Race for ALS

Barcelona 24h Virtuals Race for ALS

Collected

230€

Goal

5.000€

Donations

6

Left

56 days

5%
Donate
Your contribution has tax benefits of up to 80%

Category

Enfermedades raras

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 17 Sep 2020

Barcelona’s 24 hours Ultrarunning Virtual Races to rise funds for the Miquel Valls Foundation, which works to improve the lives of ALS patients and their families.

La Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Oferim suport i acompanyament psicosocial i en teràpia ocupacional, tant a domicili com a les unitats especialitzades de la malaltia dels principals hospitals de referència. La Fundació és l’única entitat a Catalunya que treballa específicament per aquest col·lectiu.

L’ELA és una malaltia neurodegenerativa molt greu en que es desconeix el perquè es contrau i que actualment és mortal ja que no té cura.  

.

.

La Fundación Catalana de ELA Miquel Valls tiene por objetivo mejorar la calidad de vida de las personas afectadas de Esclerosis Lateral Amiotrófica (ELA).

Ofrecemos apoyo y acompañamiento psicosocial y en terapia ocupacional, tanto en el domicilio como en las unidades especializadas de la enfermedad de los principales hospitales de referencia. La Fundación es la única entidad en Cataluña que trabaja específicamente para este colectivo.

La ELA es una enfermedad neurodegenerativa muy grave en que se desconoce el por qué se contrae y que actualmente es mortal ya que no tiene cura.  

Donators (6)

Simon Hallissey

15€

13 days ago

Anonymous

30€

15 days ago

Juan Carlos

50€

22 days ago

Paco Robles

25€

23 days ago

Anonymous

100€

23 days ago

Anonymous

10€

24 days ago

See more donators

Comments (4)

Doncs som-hi. Intentarem fer totes les curses de cop XDDD

en concepto de inscripcion de las 24h

Sponsors