Collected

1.355€

To benefit

Fundació Comtal

Copy code
Code copied
Donate

Ajuda'ls davant l’emergència social causada pel COVID-19

Molts infants, joves i famílies necessiten suport per fer front a les necessitats més bàsiques. La situació és límit.

Collected

1.355€

Goal

2.000€

Donations

35

Left

Finished

68%

In support of

Category

Educación Infancia Jóvenes

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 28 Apr 2020

La crisi sanitària provocada pel Covid-19 està agreujant les situacions de vulnerabilitat de molts joves i famílies que no poden fer front a les necessitats més bàsiques. 

Per això a la Fundació Comtal ens sumem a la lluita contra la pandèmia, i treballem amb més força que mai per seguir acompanyant i donant suport educatiu i emocional als infants, joves i famílies en situació vulnerable. La nostra responsabilitat és continuar garantint el benestar i drets de totes les persones que atenem!

QUÈ ESTEM FENT?

·      Ens comuniquem amb tothom mitjançant trucades, WhatsApp i trobades virtuals i els hi donem suport educatiu i emocional.

·      Ajudem a les persones que han perdut la feina i busquem solucions.

·      Oferim formació digital i reforç escolar perquè infants i joves no perdin el curs.

·      Oferim acompanyament i recursos a les famílies perquè facin front al confinament de la millor manera possible.

·      Donem suport constant als infants i joves de l’àrea residencial.

·      Ens coordinem permanentment amb les administracions públiques, els serveis socials, les escoles, instituts i la xarxa de suport creada entre les entitats per donar resposta a les necessitats que van sorgint.

QUINES SÓN LES NECESSITATS MÉS URGENTS QUE HEM DETECTAT?

·      Les famílies i els joves han vist agreujades les seves necessitats econòmiques i necessiten ajuts d’alimentació per cobrir les seves necessitats més bàsiques.

·      Són moltes les llars on infants i joves no tenen ordinadors ni tablets, accés a internet ni eines d'aprenentatge per poder seguir el curs escolar i les formacions. Necessiten aquest material perquè no augmenti el seu risc de fracàs escolar.

·      Situacions d’angoixa, preocupació i frustració són alguns dels sentiments que expressen els joves i les famílies, així com la necessitat de rebre suport emocional. 

AJUDA'LS A SEGUIR ENDAVANT. LA SITUACIÓ ÉS LÍMIT.

Amb la teva aportació podrem atendre el nombre més gran de beneficiaris per:

·    Proveir d’aliments i productes d’higiene a joves i famílies. Amb 50 € podrem cobrir les necessitats d'alimentació d'una família durant una setmana.

·    Assegurar-nos que tothom té accés a Internet i a un ordinador o tauleta per poder seguir el curs escolar i les formacions. Amb 200 € podrem cobrir les necessitats de material educatiu i tecnològic d'un infant o jove.

·    Ampliar el servei de psicologia i atenció emocional per donar resposta a les situacions d’angoixa i evitar un augment dels casos de salut mental. Amb 132 € podrem atendre 1 família de quatre membres durant 5 mesos.

FES EL TEU DONATIU.

MÉS QUE MAI, AL SEU COSTAT

#ApropenlaDistància

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La crisis sanitaria provocada por el Covid-19 está agravando las situaciones de vulnerabilidad de muchos jóvenes y familias que no pueden hacer frente a las necesidades más básicas.

Por eso en la Fundació Comtal nos sumamos a la lucha contra la pandemia, y trabajamos con más fuerza que nunca para seguir acompañando y dando apoyo educativo y emocional a los niños, jóvenes y familias en situación vulnerable. Nuestra responsabilidad es continuar garantizando el bienestar y derechos de todas las personas que atendemos!

¿QUÉ ESTAMOS HACIENDO?

·      Nos comunicamos con todo el mundo mediante llamadas, WhatsApp y encuentros virtuales, y les damos apoyo educativo y emocional.

·      Ayudamos a las personas que han perdido el trabajo y buscamos soluciones.

·      Ofrecemos formación digital y refuerzo escolar porque niños y jóvenes no pierdan el curso.

·      Ofrecemos acompañamiento y recursos a las familias para que lleven el confinamiento de la mejor manera posible.

·      Damos apoyo constante a los niños y jóvenes del área residencial.

·      Nos coordinamos con las administraciones públicas, los servicios sociales, las escuelas, institutos y la red de apoyo creada entre las entidades para dar respuesta a las necesidades que van surgiendo.

¿CUÁLES SON LAS NECESIDADES MÁS URGENTES QUE HEMOS DETECTADO?

·      Las familias y los jóvenes han visto agravadas sus necesidades económicas y necesitan ayuda para garantizar su salud alimentaria y sus necesidades más básicas.

·      Son muchas los hogares donde niños y jóvenes no tienen ordenadores ni tablets, acceso a internet ni herramientas de aprendizaje para poder seguir el curso escolar y las formaciones. Necesitan este material para que no aumente su riesgo de fracaso escolar.

·      Situaciones de angustia, preocupación y frustración son algunos de los sentimientos que expresen los jóvenes y las familias, así como la necesidad de recibir apoyo emocional.

¡AYÚDALOS A SEGUIR ADELANTE! LA SITUACIÓN ES LÍMITE.

Con tu aportación podremos atender al mayor número de beneficarios posible para:

·    Proveer de alimentos y productos de higiene a jóvenes y familias. Con 50 € podremos cubrir las necesidades de alimentación de una familia durante una semana.

·    Asegurarnos que todo el mundo tiene acceso a Internet y a un ordenador o tableta para poder seguir el curso escolar y las formaciones. Con 200 € podremos cubrir las necesidades de material educativo y tecnológico de un joven o niño.

·    Ampliar el servicio de psicología y atención emocional para dar respuesta a las situaciones de angustia y evitar un aumento de los casos de salud mental. Con 132 € podremos atender 1 familia de cuatro miembros durante 5 meses.

HAZ TU DONATIVO.

MÁS QUE NUNCA, A SU LADO

#CercaenlaDistancia

 

 

La Fundació Comtal es una organització no lucrativa que treballa, des de l´any 1994, al barri del Casc Antic de Barcelona, perquè els infants, adolescents i joves en situació de risc social tinguin oportunitats de futur.

I ho fem acollint, acompanyant, donant suport i recolzament als infants i adolescents perquè es mereixen, més enllà de la seva situació social, econòmica o familiar, un espai positiu en el que compartir, aprendre, jugar, somriure i somiar. I informant, orientant i capacitant als joves o als familiars sense formació ni feina per afavorir la seva inserció social i laboral.

Aporta el teu granet de sorra a favor de la Fundació Comtal!

La Fundació Comtal es una organización no lucrativa que trabaja, desde el año 1994, en el barrio del Casco Antiguo de Barcelona, para que los niños, adolescentes y jóvenes en riesgo de exclusión social tengan oportunidades de futuro.

Y lo hacemos acogiendo, acompañando y apoyando a los niños y adolescentes porque se merecen, más allá de su situación social, económica o familiar, un espacio positivo en el que compartir, aprender, jugar, sonreír y soñar. Y lo hacemos también informando, orientando y capacitando a los jóvenes y sus familiares sin formación ni trabajo para favorecer su inserción social y laboral.

Aporta tu granito de arena a favor de la Fundació Comtal!

 

Donators (35)

Neus Salvat

35€

509 days ago

Núria

15€

509 days ago

Maria Begoña

50€

539 days ago

Anonymous

50€

551 days ago

ALBERT

50€

551 days ago

Anónimo

20€

551 days ago

Anonymous

Hidden donation

552 days ago

Enrique

100€

552 days ago

Ferran

30€

555 days ago

mariona marti

20€

566 days ago

Oriol

10€

570 days ago

Josep

10€

570 days ago

Anonymous

30€

571 days ago

Teresa Miarnau

Hidden donation

571 days ago

Conchi

50€

571 days ago

SUSANA

10€

572 days ago

Clement

30€

573 days ago

Anonymous

Hidden donation

573 days ago

Joan

Hidden donation

573 days ago

Anonymous

10€

573 days ago

Jordi

50€

573 days ago

Jose Antonio

Hidden donation

573 days ago

10€

573 days ago

Oriol Puigdomenech Torras

Hidden donation

573 days ago

Carlos

100€

573 days ago

Anonymous

100€

573 days ago

100€

573 days ago

Oriol

Hidden donation

573 days ago

luismi

30€

574 days ago

Patricia Roca

20€

574 days ago

Maria José

5€

574 days ago

Rosa Maria

10€

574 days ago

Pilar

10€

574 days ago

Anonymous

Hidden donation

574 days ago

Fundació Comtal

5€

574 days ago

See more donators

Comments (4)

Enrique

552 days ago

Os felicito por la iniciativa.

573 days ago

Anims!!

Gracias por esta acción

Sponsors