4%

Fundraised 370 €

Goal 10.000 €

Donations 22

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Sóc la Virgínia Palomares. 
He creat un repte per col.laborar amb la investigació de les enfermetats minoritàries.
Jo tinc MAV ( malformació d’artèries i venes) i les tinc al cervell.
És una enfermetat que hi neixes, però fins ara que tinc 46 anys no s’havia manifestat. 
Un dels perills de no tractar-la és la mort o quedar incapacitada per un vessamen cerebral. 
En el meu cas amb, la meva solució passa per unes intervencions amb un tant per cent molt baix de seqüeles. 
Mai he tingut res. Sóc molt activa, emprenedora i esportista i és ara quan t’adones que un dia sense avisar, tu també pots estar maltat, i quant et diuen que és una enfermetat  minoritària, et quedas paralitzat i el primer que penses és, Per què jo? És com estar en una ruleta rusa.
Ara tinc consciència de la importància de la investigació en totes les malaties i més quan afecten una minoria.
Perquè una minoria també fa majoria.

Fundació La Marató de TV3

Fundació La Marató de TV3

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

More information ›

Supporters (22)

Fundraised 370 € of 10.000 €

Donations 22

To go 89 Days