10%

Fundraised 50 €

Goal 500 €

Donations 2

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Mi hijo pequeño fue diagnosticado a los 16 años de ANEMIA DE FANCONI, el mismo año tambien le detectaron PARAPARESIA ESPASTICA HEREDITARIA; su hermano mayor el mismo año fue diagnosticado con ANEMIA DE FANCONI.

Necesitamos que se investigue en estas enfermedades minoritarias y para ello hace falta mucha inversión económica.

A más inversión, más investigación.

Nos ayudas?

Fundació La Marató de TV3

Fundació La Marató de TV3

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

More information ›

Supporters (2)
 • Img

  Anonymous donation hace 5 meses

  Sempre és difícil aconseguir financiació pero si es tracta d'afectacions minoritàries gairebé és impossible. Molts ànims i molta força !!!

  20€
 • Img

  Victoria hace 5 meses

  A más inversión más investigación! #anemiadefanconi #paraparesiaespasticafamiliar

  30€

Fundraised 50 € of 500 €

Donations 2

To go 114 Days