Collected

310€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Tots sumem per eliminar les barreres

Els serveis de la Fundació Iris (escola, taller ocupacional i CET) requereixen de millores estructurals i tecnològiques per poder donar millor atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual que atenem i afavorir la integració sociolaboral.

Collected

310€

Goal

1.000€

Donations

12

Left

Finished

31%

In support of

Category

Discapacidad intelectual Inserción social

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 7 Oct 2019

Les entitats socials s'han sostitngut històricament gràcies als fons públics que han permès la continuitat de molts centres. En l'actualitat, l'increment del salari mínim interprofessional (SMI) que no ha vingut acompanyat de recolzament per part de les administracions públiques, i l'endarreriment dels pagaments, ha provocat que molts centres hagin d'acomiadar treballadors amb discapacitat o tancar els centres.

Davant d'aquesta situació, la Fundació Iris busca cada vegada més poder tenir finançament privat, per poder tirar endavant projectes de l'escola (amb 72 alumnes), del taller ocupacional (amb 70 persones usuaries) i del Centre Especial de Treball (amb 65 persones amb discapacitat intel·lectual contractades).

 

Us presentem un projecte de millora per a cadascun dels serveis:

  • ESCOLA - Aula Multisensorial

Tot i que l'escola ja disposa d'una sala per estimular sensacions i emocions, volem millorar-la a través de la instal·lació del sistema SHX, que permet adaptar l'experiència a les necessitats de cada alumne i exprèmer tot el que la sala pot aportar als seus beneficiaris.

  • TALLER OCUPACIONAL - Ampliació sala polivalent

El taller ocupacional, al que assisteixen adults amb discapacitat intel·lectual, necessita més espais que permetin realitzar diferents activitats. Per això necessitem unir dues sales per crear una de més gran.

  • CENTRE ESPECIAL DE TREBALL - Ampliació CET Manipulats

El grup de manipulats realitza encàrrecs d'altres empreses, com etiquetatge de cava, muntatge de peces mecàniques i preparació de safates pel sector de l'hosteleria. Sovint, l'elevat volum de material inutilitza l'espai de treball donat que és reduït. Per poder millorar les condicions de treball necessitem adaptar la planta -1 per poder utilitzar-la com a magatzem del material que ens porten i instal·lar un ascensor per moure la càrrega.

 

Som conscients que aquests projectes requereixen suport econòmic, i és per això que cada granet de sorra pot ajudar a tirar envadant projectes com aquests.

Entitat sense ànim de lucre que treballa des de 1973 en pro de les persones amb Discapacitat Intel·lectual, des dels 3 anys fins l'edat adulta, a través de l'Escola d'Educació Especial, el Taller Ocupacional, el Centre Especial de Treball de manipulats, bugaderia i jardineria, i el Centre de Lleure.

Donators (12)

ISABEL

30€

1,577 days ago

Neus

Hidden donation

1,578 days ago

Anonymous

50€

1,579 days ago

Núria

Hidden donation

1,580 days ago

Montse

Hidden donation

1,581 days ago

Assumpta gabarro

20€

1,581 days ago

Maria Rosa

Hidden donation

1,581 days ago

Anonymous

Hidden donation

1,582 days ago

Anonymous

20€

1,582 days ago

Anonymous

20€

1,592 days ago

Marcel.lina B

Hidden donation

1,593 days ago

Natàlia Castellano Boladeras

Hidden donation

1,596 days ago

See more donators

Comments (1)

Natàlia Castellano Boladeras

1,596 days ago

Som-hiiii!!! S’han d’arribar els 1.000 Euros per fer realitat algún d’aquests projectes! Persones petites, en llocs petits, fent coses petites, poden canviar el ?!!! #fundacioiris

Sponsors