Collected

140€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Marruecos on Bike

5 días en btt, 5 retos en el desierto!!!!.

Collected

140€

Goal

500€

Donations

8

Left

Finished

28%
Donate
Your contribution has tax benefits of up to 80%

Category

Salud

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 3 Oct 2019

No hay mejor motivación para un gran reto, que ayudar desinteresadamente a las familias, personas, organizaciones y anónimos que colaboran para la investigación de las tan poco conocidas enfermedades minoritarias.

Me voy al desierto sabiendo que cuando las piernas fallen y  la cabeza flojee, el corazón hará su trabajo para acabar el desafío.

 

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donators (8)

Força

Hidden donation

276 days ago

Miguel Angel

20€

276 days ago

Montse

30€

277 days ago

Fifties

20€

277 days ago

rodamongava

10€

277 days ago

SAYA1975

10€

277 days ago

Anonymous

20€

277 days ago

Yolanda

Hidden donation

277 days ago

See more donators

Comments (4)

Vamos crack!!

Fifties

277 days ago

Molta força!

Ànims,
Teniu el nostre suport i us deixem un petit donatiu per col.laborar?
Salut i catxes
SAYA1975

Yolanda

277 days ago

Ánimo guapuuuu!!!!

Sponsors