Collected

40€

To benefit

Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia

Copy code
Code copied
Donate

Apadrina la marató Bcn' 2019 pels infants amb càncer!

Participaré a la marató de Barcelona del proper 10 de març del 2019 i necessito la teva ajuda! Col•labora fent un donatiu per a la Fundació Enriqueta Villavecchia, junts podem ajudar als nens malalts de càncer, i donar suport a les seves famílies!

Collected

40€

Goal

420€

Donations

4

Left

Finished

10%

Category

Salud Infancia Jóvenes

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 18 Dec 2018

Em presento; sóc en Juan-Nicasio Garcia Closas i sóc corredor habitual de curses de fons, de 10km fins a la marató. He completat ja més de 100 curses, destacant 5 maratons, i sempre ho faig utilitzant un instint de superació i projecció solidària. Ja els 2 anys anteriors vaig vincular la marató que vaig còrrer a la mateixa Fundació, l’Enriqueta Villavecchia, que dóna suport als infants malalts de cáncer i d’altres malalties greus.

Crec en la importància de la col·laboració, per això participo activament en l'organització i suport d'altres esdeveniments solidaris, com les 24 hores d'Ultrafons de Can Dragó (Barcelona) o els 1000 metres socials de l'asociació esportiva Corredors.Cat, que recapten fons per la malaltia de ELA (Esclerosi Lateral Amiotrófica). També realitzo donacions habitualment a entitats de caràcter humanitari i participo com a voluntari en activitats, com el Gran Recapte pel Banc d'aliments.

Aquest 2019 tornaré a còrrer la marató de Barcelona, 42 Km., recaptant fons per a la Fundació Enriqueta Villavecchia, i un any més, ho faré animant a la gent a apadrinar la meva marató! Perquè com diu un proverbi africà, si vols anar ràpid, vés sol però si vols arribar lluny, vés acompanyat.

Per cada 10€ que facis com a donatiu, apadrinaràs un km de la marató (42 km) que correré el proper 10 de març a Barcelona. El teu nom apareixerà en una llista que aniré publicant i així, podràs formar part d'aquest projecte solidari. Ajudeu també en la difusió d’aquest repte solidari per assolir-ho entre tots!

La recaptació va directament e íntegra a la Fundació Enriqueta Villavecchia que a través dels diferents programes dóna una atenció integral als infants amb malalties greus, i a les seves famílies. Coneix més la tasca de la Fundació a: www.fevillavecchia.es

Arribem lluny, i arribem-hi junts! Moltes gràcies, de tot cor, per acompanyar-me!  :)

La Fundación nace el año 1989 a Barcelona con el objetivo de atender las necesidades humanas del niño y joven enfermo de cáncer y de sus familias, con el fin de conseguir su plena integración y mejorar su calidad de vida. Detectando y atendiendo necesidades específicas, materiales y psicosociales, se trata de mejorar el entorno de estos jóvenes pacientes, intentando que puedan convivir mejor con la enfermedad y con sus efectos.

Donators (4)

Laura

10€

1,944 days ago

Txell

10€

1,944 days ago

Mario

10€

1,949 days ago

ALBERT

10€

1,950 days ago

Comments (4)

Laura

1,944 days ago

Aquí el meu quilòmetre! Feliç marató Joan!!

Txell

1,944 days ago

Una gran iniciativa Joan! Molta força!

Mario

1,949 days ago

Vinga Joan, ja tens un altre quilòmetre. Ens veiem el dia 10.03.19

ALBERT

1,950 days ago

La meva petita ajuda per aquets nens, amic joan!

Sponsors