75%

Fundraised 300 €

Goal 400 €

Donations 17

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Pel #GivingTuesday aconseguim 400€ per a la Fundació Miranda.

Volem compartir amb vosaltres la història d'un petit molt valent, el Cigronet. Aquest poni és l'unic d'un grup de cavalls que va arribar a sobreviure a la desnutrició i que gaudeix d'una vida en llibertat gràcies a la tasca de la Fundació Miranda.

El Cigronet ja forma part de la gran família de la Fundació, que compta amb 62 cavalls al Parc Natural del Garraf. Avui, és un exemple de superació per a tot el personal: "és un supervivent, ha connectat amb tota la manada."

La Fundació Miranda treballa per apropar a les persones la natura i, sobretot, per donar un espai als cavalls abandonats i maltractats. El motor de la seva activitat és l'amor cap a aquestes criatures, i és el seu propòsit de vida.

Per això, volem donar continuïtat a la seva feina i aconseguir que la família segueixi creixent.

El teu donatiu pot ajudar a salvar les vides de cavalls com el Cigronet.

Els cavalls sempre han format part de la nostra història, i ara ens toca a nosaltres formar part d'històries com la del Cigronet.

Coneix la Fundació Miranda:

FUNDACIÓ PROJECTE MIRANDA

FUNDACIÓ PROJECTE MIRANDA

Fundació sense ànim de lucre, creada a l’abril de 2008 i dedicada a la difusió del coneixement, la comprensió i el respecte pel cavall, les persones i la terra.

Tenim tres àrees d’actuació a les que dediquem el nostre esforç:La recuperació de cavalls procedents de maltractament, facilitant la seva vida en manada en grans espais naturals, i la divulgació de les seves necessitats i del seu benestar.La tasca social i cultural. Acompanyem processos de desenvolupament personal, educatius i formatius amb el suport i l’energia vital dels cavalls lliures. Connectem creativitat i natura com a recursos de salut, i tenim cura del patrimoni cultural dels espais on actuem.La Custòdia del territori. Els nostres cavalls recuperats, viuen en plenitud pasturant diversos espais naturals de Catalunya segons l’època de l’any, i ajudant a millorar i conservar el territori i la biodiversitat.Tenim el compromís de protegir i millorar els boscos i les muntanyes que ocupem i en especial la finca seu de la Fundació a l’alt Berguedà on custodiem el bosc i la fauna amenaçada.

More information ›

Supporters (17)

Fundraised 300 € of 400 €

Donations 17

To go 514 Days