Collected

180€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Necessitem adequar el nostre banc de productes de suport

Sóc la Dalal i ho vull mirar tot, tocar-ho tot i aprendre-ho tot a la meva mida. Amb aquest posicionador no em cal estar tot el dia asseguda a la meva cadira de rodes!

Collected

180€

Goal

3.865€

Donations

6

Left

Finished

5%

In support of

Category

Discapacidad mental Salud Infancia

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 21 Nov 2018

Sóc la Dalal i ho vull mirar tot, tocar-ho tot i aprendre-ho tot a la meva mida. Amb aquest posicionador no em cal estar tot el dia asseguda a la meva cadira de rodes!

La Dalal és una alumna de 5 anys de l’escola AREMI, un centre d’educació especial per a nens i nenes amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars. La Dalal està asseguda en un posicionador que l’ajuda a gaudir al màxim dels aprenentatges, els jocs i les estones d’oci de l’escola, proporcionant-li la màxima autonomia possible.

 A l’Associació AREMI necessitem ampliar i optimitzar el servei de suport perquè aquests productes: cadires posturals, bipedestadors i caminadors, seients de guix a mida, mobiliari adaptat... amb un cost molt elevat, les famílies no hagin de comprar-los i renovar-los a mesura que el nen/a creix, sinó que en facin ús el temps que els calgui i després el puguin retornar per a que un altre nen o nena en gaudeixi.

L’Associació AREMI és una entitat de Lleida referent en l’atenció de les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars. Atén totes les necessitats de la persona amb discapacitat severa al llarg de tota la seva vida.

Ens cal el teu donatiu per poder comprar material ortopèdic per al Servei de Préstec d’AREMI, també ens cal adequar l’espai físic per a que les famílies puguin rebre l'orientació i l’assessorament adequats i els seus fills puguin provar el suport recomanat.

Començarem a fer les primeres reformes a l'actual espai del Banc de Recursos per un import inicial de 3865€.

Moltes gràcies pel teu donatiu!

 L'Associació AREMI és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb paràlisi cerebral i altres tipus de discapacitats. Sorgeix a iniciativa d'un grup de pares, ara fa 40 anys, donada la mancança de centre especialitzats a Lleida i provincia.

La seva finalitat es l'atenció a les persones amb necessitats especials derivades de trastorns en la motricitat, en la comunicació, l'autonomia i el control de l'entorn, al llarg de totes les etapes de la seva vida.

Proporciona ajuts i suports en els diferents àmbits d'actuació: educació, ocupació terapèutica, acolliment residencial, per al desenvolupament personal i social i per a la millora de la qualitat de vida, des d'una perspectiva habilitadora i inclusiva.

Donators (6)

Anna Maria

50€

753 days ago

Anna Maria

30€

753 days ago

Anna Maria

30€

753 days ago

Anonymous

50€

753 days ago

Sandra

10€

789 days ago

Mariano

10€

789 days ago

See more donators

Comments (4)

Carmen

Ma Jesús

Mariano

789 days ago

Si vols rebre, primer as de que donar. No t'ho deixis perdre, val la pena si ells ajudes són capaços

Sponsors