8%

Fundraised 40 €

Goal 500 €

Donations 2

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Som un col·lectiu d’alumnes del Postgrau de Fundraising (Captació de Fons) de la Universitat de Barcelona, que volem donar suport a La Bufanda de la Iaia.

La Bufanda de la Iaia és un projecte d'Amics de la Gent Gran. Si t'agrada teixir, segur que t'agradarà  saber que junts/es podem donar valor a la gent gran teixint en companyia. El millor de tot és que en aquest projecte hi tenen cabuda persones de totes les edats. Això ho coneixem com bufanding.

Aquesta és la 6º edició del projecte i hi ha un gran repte: Donar un impuls a les trobades de bufanding a totes les delegacions d'Amics de la Gent Gran i així, fer créixer la lluita contra la soledat no desitjada de les persones grans. Per això, l'entitat portarà a la Iaia d’excursió a: Barcelona, Badalona, Cambrils, L’Hospitalet de Llobregat, Granollers, Osona, Reus, Sabadell, Sant Adrià del Besòs, Sant Cugat, Santa Coloma de Gramenet, Tarragona i Vilanova i la Geltrú.

Fes una aportació econòmica per tal que la Bufanda de la Iaia segueixi viatjant. Fes bu-funding!

Que es podrà fer amb el teu suport?

· Desenvolupar la logística de distribució i venda de bufandes (etiquetatge, presentació, material promocional)

· Donar suport a les trobades de bufanding durant l’hivern (transport, dietes, facilitar l’assistència de persones grans d’Amics de la Gent Gran, matèries primeres, logística)

· Desenvolupar i produir materials i tasques de comunicació (cartells, fulletons, materials de difusió com ara vídeos, fotografies, actualització pàgina web, dinamització a les xarxes socials)

Volem portar companyia i amistat amb la Bufanda de la Iaia.

Volem donar valor a la gent gran a partir de l'artesania!

Uneix-te al bu-funding!

Fundació Privada Amics de la Gent Gran

Fundació Privada Amics de la Gent Gran

Amics de la Gent Gran es una organización de voluntariado que trabaja para mejorar la calidad de vida de las personas mayores. Su misión es luchar contra la soledad y la marginación social de las personas mayores, mediante la acción de voluntarios  y voluntarias que les acompañan y la sensibilización de la sociedad.

Amics de la Gent Gran és una organització de voluntariat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones grans. La seva missió és lluitar contra la soledat i la marginació social de les persones grans, mitjançant l´acció de voluntaris i voluntàries que les acompanyen i la sensibilització de la societat

More information ›

Supporters (2)

Fundraised 40 € of 500 €

Donations 2

To go 518 Days