119%

Fundraised 1.130 €

Goal 950 €

Donations 30

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Anar al parc del barri, visitar museus, descobrir els recursos que ofereix una ciutat com Barcelona... És l'objectiu de les activitats de lleure que fem amb grans i petits. I encara hi ha un objectiu més important: aprofitar totes aquestes activitats per aprendre a utilitzar el transport públic i millorar l’autonomia.

Aquest curs, 56 infants i joves participen a les activitats de lleure que fem als barris del Clot, La Verneda i Torre Baró i 11 dones s'han implicat en els grups d'alfabetització i de lleure amb adults. Amb tots i totes, volem fer sortides i excursions en transport públic per descobrir el barri i la ciutat, i tots els recursos que ens ofereixen.

Ens ajudes econòmicament per aconseguir les targetes de metro i les entrades?

 

Amics del Moviment Quart Món Catalunya

Amics del Moviment Quart Món Catalunya

Amics del Moviment Quart Món Catalunya som una entitat de voluntariat.

Acompanyem famílies que viuen en assentaments o habitatge inestable a la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu de fer-les protagonistes del seu procés d’inclusió i de fer visible la seva realitat per poder-la transformar. Des de fa 20 anys, acompanyem les famílies en el seu dia a dia i fem activitats formatives i de lleure amb els adults i els infants.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Amigos del Movimiento Cuarto Mundo Cataluña somos una entidad de voluntariado.

Acompañamos a familias que viven en asentamientos o viviendas inestables en la ciudad de Barcelona, con el objetivo de hacerlas protagonistas de su proceso de inclusión y de hacer visible su realidad para poderla transformar. Desde hace 20 años, acompañamos a las familias en su día a día y hacemos actividades formativas y de ocio con los/as adultos/as y los/as niños/as.

More information ›

Supporters (30)

Fundraised 1.130 € of 950 €

Donations 30

To go 512 Days