4%

Fundraised 350 €

Goal 8.000 €

Donations 13

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Perquè cap infant es quedi sense poder sentir.

El cost de la reparació d'un processador oscil·la entre 600€ i 800€.

El cost de la reparació d'un cable/bobina oscil·la entre 200€ i 300€.

El cost d'una bateria i del carregador té un cost de 500€.

El cost d'un pack de 6 piles té un cost de 8€

 

 * Els donatius a ACAPPS, entitat d'Utilitat Pública, dedueixen de la quota d'IRPF (fins a 150€ de donatiu, 75% de desgravació fiscal; en el cas de les empreses, 35%)

Associació Catalana per a la Promoció de les  Persones Sordes

Associació Catalana per a la Promoció de les Persones Sordes

Som una entitat sense ànim de lucre i declarada d\'Utilitat Pública que treballem per als infants sords i per a les persones sordes. Oferim serveis d\'atenció directa: donem suport a les famílies amb infants amb sordesa i a les persones que han perdut l\'audició. Tenim el servei d\'inserció laboral que orienta les persones sordes a l\'atur a buscar i trobar feina, i assessora a les empreses perquè incorporin persones amb discapacitat auditiva als seus equips i perquè facin accessible els llocs de feina!

 

A nivell transversal, el nostre Servei d\'Accessibilitat a la Comunicació vetlla per a la plena inclusió de les persones sordes en tots els àmbits (educatiu, laboral, social i cultural). Oferim la subtitulació en directe dels actes com a mesura d\'accessibilitat universal i assessorem sobre el bucle magnètic i les emissores FM com a mitjans de suport a la comunicació oral.

More information ›

Supporters (13)

Fundraised 350 € of 8.000 €

Donations 13

To go 499 Days