3%

Fundraised 145 €

Goal 5.000 €

Donations 10

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Des de Nova Eucària impulsem la proposició de Llei que hem registrat al Parlament de Catalunya per prohibir la compra-venda, la cria, la importació i l'exportació d'animals considerats domèstics de companyia i exòtics, conjuntament amb la proposició de Llei que demanda la redacció de la normativa i el reglament de Refugis de gossos, gats i fures i de refugis interespècie.

Aquest iniciativa es preveu que serà de llarg recorregut. La defensa dels drets dels animals no-humans dins del Parlament i als nostres carrers suposa una forta despesa econòmica, i és per això, que volem demanar la vostra solidaritat per poder aconseguir promoure i instaurar aquests canvis legislatius.

https://www.novaeucaria.cat/

 

Associació Nova Eucària, Societat Catalana d'Estudis Interseccionals per a l'Eradicació de l'Especisme i la Defensa de la Natura

Associació Nova Eucària, Societat Catalana d'Estudis Interseccionals per a l'Eradicació de l'Especisme i la Defensa de la Natura

Nova Eucària es constitueix el 2017 recollint els prop de 20 anys d\'experiència i bagatge professional del nostre equip humà en el sector social, polític i mediambiental, sempre amb la defensa dels drets animals com a eix interdisciplinari. Treballem directament amb les institucions i amb la resta d\'actors implicats. La nostra missió és eradicar l’especisme i defensar la natura des de la interseccionalitat; qüestions que considerem el punt zero de la lluita per la justícia social.

More information ›

Supporters (10)

Fundraised 145 € of 5.000 €

Donations 10

To go 151 Days