Collected

499€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

PREMATURS: el repte dels herois petits / PREMATUROS: el reto de los héroes pequeños

7 de cada 100 nounats són prematurs, infants quasi invisibles als ulls del món. Ajuda'ns a fer-los visibles, ajuda'ls a créixer.

Collected

499€

Goal

3.000€

Donations

13

Left

Finished

17%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 30 Nov 2017

7 de cada 100 nounats són prematurs, infants quasi invisibles als ulls del món.

El nounat prematur carrega amb el nom que el defineix amb el significat de “fragilitat” i, alhora, és sinònim de “fortalesa”. Mai al llarg de la seva vida aquests petits seran tan forts com en néixer en la lluita per sobreviure amb garanties de ser lliures i autònoms. Són autèntics HEROIS.

L’objectiu principal d’aquest repte és dotar-nos de recursos econòmics per avançar en la recerca que faci possible millorar l’atenció i l’estada dels prematurs a la Unitat de Cures Intensives Neonatals de la Maternitat de l’Hospital Clínic de Barcelona, concretament:

  1. En les cures centrades en el desenvolupament (l’exemple més clar del qual és la pràctica del contacte “pell-amb-pell” amb mares, pares, germans i avis dins la unitat)

  2. En el benefici de la lactància materna com a forma preferent d’alimentació del prematur, ja sigui amb llet de la pròpia mare o amb llet materna donada

  3. En el benefici de l’empoderament de mares i pares amb el prematur els dies previs a l’alta final de la unitat en un entorn similar a casa seva

  4. En el desenvolupament de sistemes de monitorització hospitalària i domiciliària poc invasius amb el prematur (per exemple, roba intel·ligent)

  5. En el desenvolupament d’una aplicació mòbil per a mares i pares de nounats prematurs: Prem-App

Si ho vols, també pots col·laborar adquirint el Calendari Solidari 2018 (informa't a fclinic@clinic.cat)

Moltes gràcies pel teu suport!!

_______________________________________________________________________________

7 de cada 100 neonatos son prematuros, niños casi invisibles a los ojos del mundo.

El neonato prematuro carga en el nombre que lo define con el significado de “fragilidad” y, a la vez, es sinónimo de “fortaleza”. Jamás a lo largo de su vida estos pequeños serán tan fuertes como al nacer en la lucha por la supervivencia con garantías de ser libres y autónomos. Son auténticos HÉROES.

El objetivo principal de este reto es dotarnos de recursos económicos para avanzar en la investigación que haga posible mejorar la atención y la estancia de los prematuros en la Unidad de Curas Intensivas Neonatales de la Maternitat del Hospital Clínic de Barcelona. Concretamente:

  1. En los cuidados centrados en el desarrollo del bebé (el ejemplo más claro es el contacto “piel-con-piel” con madres, padres, hermanos y abuelos dentro de la Unidad)

  2. En el beneficio de la lactancia materna como forma preferente de alimentación del prematuro, ya sea con leche de la propia madre o con leche materna donada

  3. En el beneficio del empoderamiento de madres y padres con el prematuro los días previos al alta final de la unidad en un entorno similar a su casa

  4. En el desarrollo de sistemas de monitorización hospitalaria y domiciliaria poco invasivos con el prematuro (por ejemplo, ropa inteligente)

  5. En el desarrollo de una aplicación para madres y padres de recién nacidos prematuros: Prem-App

Si lo deseas, también puedes colaborar adquiriendo el Calendario Solidario 2018 (infórmate en fclinic@clinic.cat)

¡¡Muchas gracias por tu apoyo!!

És una fundació privada sense ànim de lucre constituïda l’any 1989 per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Universitat de Barcelona. Té com a missió principal oferir suport administratiu als investigadors de l’Hospital Clínic Barcelona / IDIBAPS en la gestió, el desenvolupament i la justificació de la seva activitat científica.

El seu objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.

Donators (13)

Anonymous

Hidden donation

1,943 days ago

Alina

80€

2,000 days ago

Anonymous

89€

2,038 days ago

Lidia

40€

2,251 days ago

Javier

10€

2,257 days ago

Maria

20€

2,273 days ago

Xavier

30€

2,274 days ago

Marta

30€

2,276 days ago

Mario

30€

2,281 days ago

Anonymous

100€

2,288 days ago

Marta

10€

2,291 days ago

Mireia

20€

2,305 days ago

See more donators

Comments (7)

Lidia

2,251 days ago

De dos pequeños héroes que estuvieron allí!

Marta

2,276 days ago

gràcies!!!

Mario

2,281 days ago

Gracias!

Marta

2,291 days ago

M'encanta la feina que feu!

Sponsors