Collected

70€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

#ajudalsasomriure, cobertura dental pels infants més vulnerables

Sant Pere Claver - Fundació Sanitària, a través de la seva ...

Collected

70€

Goal

1.573€

Donations

2

Left

Finished

4%

Category

Discapacidad intelectual Salud Inserción social Infancia Deporte inclusivo

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 25 Oct 2017

Sant Pere Claver - Fundació Sanitària, a través de la seva Clínica Dental, i Creu Roja inicien una nova campanya per recaptar fons per a nens i nenes que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica i exclusió social i que necessiten un tractament dental.

La Sanitat Pública no cobreix una gran majoria de tractaments odontològics, aixo fa que molts nens i nenes es quedin sense cobertura sanitària, amb les coseqüències que això comporta en l’edat adulta. 

L'objerctiu de la campanya #AjudalsaSomriure és aconseguir que nens i nenes puguin beneficiar-se de salut odontològica, ja sigui perquè no poden assumir el tractament o que per urgència no poden esperar a la llista d’espera, juntament amb nens i nenes sense targeta sanitària amb necessitats dentals bàsiques no cobertes.

Amb 20€ podem fer una neteja dental bàsica

Amb 30€, un tractament dental restaurador

Amb 45€ podem fer un tractament del nervi

Per cada 100 € que recapten podrem arribar atendre fins a 5 nens i nenes en risc d'exclusió gràcies als nostres preus socials! 

Amb aquesta campanya pretenem arribar a ajudar a uns 300 nens i nenes a aconseguir que tinguin una millor salut dental!

Durant la campanya de GivingTuesday de l'any pasat vam recaptar 3.427€, així que ja no més ens en falten 1.573 € per aconseguir el nostre objectiu final de 5.000€.

Moltes gràcies!

#AjudalsaSomriure

Sant Pere Claver - Fundació Sanitària és una entitat amb compromís social que forma part del Grup Sant Pere Claver. Som una Institució privada sense afany de lucre amb vocació i finançament públic, creada l'any 1948. De llarga tradició i arrelament al districte de Sants-Montjuïc presta serveis de cobertura pública en Salut Mental, en proves complementàries i Al·lergologia. A nivell privat disposa d'un servei d'Oftalmologia i dermatologia, juntament Clínica Dental amb compromís social per a tots els públics i especialitzada en persones amb problemes de salut mental i discapacitat intel·lectual.

Actualment, el Grup està format per més de 240 professionals multidisciplinars distribuïts en més de 30 programes i que realitzen més de 100.000 visites anuals, prestant una àmplia cartera de serveis que s'ha diversificat per, prioritzar l’atenció de les persones en risc d'exclusió social, amb especial atenció a la salut mental, la discapacitat intel·lectual i les persones sense sostre.

Donators (2)

Pilar

20€

2,313 days ago

Joana

Hidden donation

2,313 days ago

Sponsors