130%

Fundraised 910 €

Goal 700 €

Donations 20

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Durant tot l'any, no deixem de sentir la mateixa pregunta: "Quan anem de colònies?". Per als nens, nenes i joves que participen a Quart Món és una oportunitat de sortir de la rutina, divertir-se sense les preocupacions que tenen a casa i treballar hàbits i valors.

Aquest any som un grup de 52 persones i anem a Viladrau, on ens convertirem en científics que intentaran trobar una solució a la contaminació de l'aigua! Per fer-ho, necessitem suport econòmic per pagar l'autocar que ens portarà de colònies.

Ens doneu un cop de mà?

Moltes gràcies!

Amics del Moviment Quart Món Catalunya

Amics del Moviment Quart Món Catalunya

Amics del Moviment Quart Món Catalunya som una entitat de voluntariat.

Acompanyem famílies que viuen en assentaments o habitatge inestable a la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu de fer-les protagonistes del seu procés d’inclusió i de fer visible la seva realitat per poder-la transformar. Des de fa 20 anys, acompanyem les famílies en el seu dia a dia i fem activitats formatives i de lleure amb els adults i els infants.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Amigos del Movimiento Cuarto Mundo Cataluña somos una entidad de voluntariado.

Acompañamos a familias que viven en asentamientos o viviendas inestables en la ciudad de Barcelona, con el objetivo de hacerlas protagonistas de su proceso de inclusión y de hacer visible su realidad para poderla transformar. Desde hace 20 años, acompañamos a las familias en su día a día y hacemos actividades formativas y de ocio con los/as adultos/as y los/as niños/as.

More information ›

Supporters (20)

Fundraised 910 € of 700 €

Donations 20

To go 852 Days