Collected

235€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

"la cursa de barques" - un conte accessible per a tots els infants

La literatura infantil ha de servir com a eina d'integració social dels nens i nenes amb discapacitat. Aquesta és la fi...

Collected

235€

Goal

5.000€

Donations

6

Left

Finished

5%

In support of

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 22 Nov 2016

La literatura infantil ha de servir com a eina d'integració social dels nens i nenes amb discapacitat. Aquesta és la filosofia de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) a l’hora d’editar La cursa de  barques, un conte escrit per Neus Verdaguer i il·lustrat per sonia Alins i Juanjo Barco.

El llibre està escrit en català, castellà, anglès i francès, incorpora il·lustracions, pictogrames transcripció a braille i un dvd amb audioconte en 4 idiomes i un vídeo del conte explicat en llengua de signes. D’aquesta manera, esdevé plenament accessible per a tothom, trenca barreres i permet que nens i nenes puguin compartir una mateixa lectura i puguin gaudir, conjuntament, de l’experiència literària.

El conte és fruit d’un procés participatiu, que comença amb el Concurs de Contes de FEPCCAT. El 2015 ja vam editar un primer conte accessible a tota la infància. Portava per títol Jo també vull ser artista, i que va ser escrit per Joana Pons (guanyadora del 1r concurs de contes). Aquest va ser distribuït principalment en escoles i biblioteques de tot Catalunya i altres van ser enviats a la resta de l’estat. Alguns exemplars van arribar fins la Gran Bretanya i França. El teu donatiu servirà a la FEPCCAT per a fer una major difusió del conte arreu del país. Per tal d’aconseguir una plena integració, en igualtat d’oportunitats, dels infants amb paràlisi cerebral i/o discapacitats similars no podem estalviar cap esforç. Estenem el conte per difondre la necessària integració social en favor de la diversitat! 

 

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) va ser fundada l'any 2000 per a ser la representant a Catalunya de la Confederación Estatal Aspace. Des de llavors, s'ha dedicat a incidir en les polítiques socials catalanes, amb l’objectiu de millorar el benestar de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats afins, així com aconseguir la seva plena inclusió social

Alhora, la FEPCCAT representa els interessos i les necessitats de cadascuna de les seves entitats membres, amb la finalitat de mantenir i millorar la qualitat dels serveis que presten a persones amb paràlisi cerebral i/o discapacitats similars.

Actualment, la FEPCCAT està constituida per dotze entitats de tot Catalunya: APPC Tarragona, APRODISCA de Montblanc, AREMI de Lleida, ASPACE Barcelona, ESCLAT de Barcelona, Institució Balmes de Sant Boi de Llobregat, Escola Guimbarda de Barcelona, Associació l’Espigade Vilafranca del Penedés, Fundació El Maresme de Mataró, MIFAS de Girona, Nexe Fundació de Barcelona i Prodis de Terrassa. 

Donators (6)

neus

100€

1,357 days ago

Anonymous

40€

1,369 days ago

Anna

10€

1,398 days ago

Anonymous

15€

1,400 days ago

Anonymous

30€

1,403 days ago

Anonymous

40€

1,403 days ago

See more donators

Sponsors