23%

Fundraised 695 €

Goal 3.000 €

Donations 19

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Volem que cap hemofílic cubà es quedi a casa per no tenir unes crosses, bastons o cadira de rodes.

L'Associació Catalana de l'Hemofília (http://www.hemofilia.cat) és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1976, que té com a missió la protecció de la salut integral de les persones amb hemofília o altres deficiències hereditàries. L’hemofília és una malaltia genètica i una de les seves conseqüències és l’afectació de les articulacions a causa de les hemorràgies.

L’objectiu és proveir a tots el hemofílics cubans amb problemes articulars de crosses, cadires de rodes i bastons pel seu dia a dia.

L'any 2015 es va iniciar el Programa d’agermanament entre la Sociedad Cubana de Hemofília i l’Associació Catalana de l’Hemofília amb el vist i plau de la Federació Mundial d’Hemofília,  en les successives visites que hem realitzat es va detectar un important dèficit d’aquest tipus de material ortopèdic.

Degut a la situació actual del país i a les restriccions a les que està sotmesa la població cubana, actualment és impossible per un hemofílic l’adquisició pel seu compte de tot aquest material indispensable pel seu desplaçament diari.

Fins el 31 de desembre d’aquest any es realitzarà la recollida de fons per poder comprar i enviar tot el material a Cuba.

Associació Catalana de l'Hemofília

Associació Catalana de l'Hemofília

L'Associació Catalana de l’Hemofília és una entitat sense ànim de lucre fundada l'abril de 1976. Va ser declarada d’Utilitat Pública el 31.10.86.

Actualment l’ACH acull aproximadament 1.000 persones entre afectats de coagulopaties, portadores i socis col·laboradors.

Les finalitats de l’entitat, recollides en els seus Estatuts, són totes aquelles relacionades directament o indirectament amb l’hemofília i altres deficiències hereditàries de factors de coagulació, per a llur vigilància, control, formació, assessorament, informació, col·laboració, defensa, assistència i divulgació.

Des de l’ACH s’acull, s’informa, s’assessora i s’ajuda el col·lectiu d’hemofílics o persones amb alguna altra coagulopatia congènita o els seus familiars de manera integral en els àmbits: personal i familiar, sanitari, social, psicològic, educatiu, laboral i del temps lliure. Tot amb la finalitat de poder aconseguir una integració social i una millor qualitat de vida. 

També es realitzen programes de cooperació internacional per millorar la vida de les persones amb hemofília de països en vies de desenvoluapment a través de programes d'agermanament. 

 

More information ›

Supporters (19)

Fundraised 695 € of 3.000 €

Donations 19

To go 1140 Days