77%

Fundraised 1.532 €

Goal 2.000 €

Donations 49

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Hola somos el Esplai Xixell, a través de nuestro proyecto "Ningún niño sin merienda" queremos garantizar la merienda de los niños de la entidad y asegurar que ésta responda a las necesidades evolutivas y de crecimiento saludables, tales como: la leche, la fruta , los cereales y las proteínas.

Nuestro objetivo: conseguir unos 300 meriendas por semana.

Destinatarios: 60 niños de 3 a 12 años, la mayoría con necesidades socioeconómicas, que participan en nuestras actividades diarias que se realizan en la sede del esplai (Joan Pallarès, 32) y en el Hotel de Entidades del barrio de San José en Hospitalet de Llobregat (Barcelona). 

Contamos con el apoyo del Ayuntamiento de L'Hospitalet, de la Obra Social de "La Caixa", la Fundación Probitas y otras entidades y colaboraciones puntuales. Todos podemos poner nuestro granito de arena !!!

Gracias a sus aportaciones !!!

 

Hola som l'Esplai Xixell, a través del nostre projecte "Cap nen sense berenar" volem garantir el berenar dels infants socis de l'entitat i que aquest respongui a les necessitats evolutives i de creixement saludables, com ara: la llet, la fruita, els cereals i les proteïnes. Hem d'aconseguir uns 300 berenars per setmana.

Destinataris: 60 infants de 3 a 12 anys, la majoria amb necessitats socioeconòmiques, que participen a les nostres activitats diàries que es realitzen a la seu de l’esplai (Joan Pallarès, 32) i a l’Hotel d’Entitats del barri de Sant Josep a Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Contem amb el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet, de l'Obra Social de "La Caixa", la Fundació Probitas i altres entitats i col·laboracions puntuals. Tots podem posar el nostre granet de sorra!!!

Gràcies a les vostres aportacions!!!

Centre d'Esplai Xixell

Centre d'Esplai Xixell

El Centre d’Esplai Xixell és una entitat socioeducativa dedicada a l’educació en el temps lliure d’infants i joves en els barris del Centre i de Sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat.

Treballem per fer dels nostres socis persones crítiques, lliure, capaces de lluitar per la Pau, pels Drets Humans, pel respecte i l’amor a l’entorn i per fer de la diversitat una font d’enriquiment. Per ser cada dia més feliç, la nostra comunitat educativa treballa per aconseguir el benestar dels infants, joves i les seves famílies.

Volem que els nens/es i joves que participen de les nostres activitats se sentin contents amb els seus amics, els monitors i amb l’entitat, que comparteixin la seva felicitat i que aquesta experiència els faci créixer.

More information ›

Supporters (49)

Fundraised 1.532 € of 2.000 €

Donations 49

To go 1183 Days