Collected

730€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Gr 16-18: mentoria per adolescents tutelats

AJUDA'NS A INICIAR EL PROJECTEA prop teu hi ha nens i nenes, nois i noies que no poden comptar amb la seva fam&iacu...

Collected

730€

Goal

2.200€

Donations

8

Left

Finished

33%

In support of

Category

Inserción social Infancia

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 15 Nov 2016

AJUDA'NS A INICIAR EL PROJECTE

A prop teu hi ha nens i nenes, nois i noies que no poden comptar amb la seva família, per això reben el suport de la DGAIA per tirar endavant i tenir les mateixes oportunitats que la resta. Han tingut la mala sort de viure en una família desestructurada o de néixer en un país pobre o en conflicte i del qual han fugit buscant un futur millor.

Quan s’apropen als 18 anys han d’iniciar el camí cap a l’emancipació, per aprendre a viure com a adults ja sense la protecció dels sistemes de protecció de menors. Aquest procés s'inicia sovint amb una falta de maduresa, eines i recursos propis de l'edat. És per això que és tan important oferir l'accés a la mentoria als adolescents d'entre 16 i 18 per tal que adquireixin maduresa i tinguin els recursos suficients per afrontar l'examen d'emancipar-se un cop fan 18 anys.

Proposem una nova via per garantir l’èxit de l’emancipació d’aquests joves tutelats, que ho deixaran de ser en un període curt de temps, i que hauran de fer front a nous reptes com trobar un lloc on viure, buscar feina i/o continuar amb la seva formació.

Aquest #GivingTuesday et demanem des de Punt de Referència que ens ajudis a convertir el camí a l’emancipació dels joves tutelats en un camí més exitós. Això passa pel GR 16-18, un nou projecte que acompanyarà als adolescents a partir dels 16 anys ajudant-los a teixir una xarxa de confiança a través de la mentoria, per poder afrontar en millors condicions el seu procés d'emancipació al complir 18 anys.

Com ho farem? Creant una xarxa de confiança per a aquests i aquestes joves, de la mà de voluntaris i voluntàries que actuaran de mentors i mentores i ajudaran als i les joves a adquirir un capital competencial, social i emocional, que és bàsic per la seva emancipació; a través d'activitats estructurades de caràcter artístic i/o esportiu. Aquest mentor/-a es convertirà en una persona de confiança que els acompanyarà emocionalment en aquest període vital tan important.

El nostre repte per al proper 29 de novembre, és el finançament del projecte durant un mínim d'un mes. El cost d'acompanyar 10 joves tutelats durant aquest primer mes és de  2.200 euros, destinant-se 55 euros setmanals a cada adolescent.

Vols finançar l’acompanyament d’un adolescent durant una setmana? Són només 55 euros per ajudar-nos a fer camí i recórrer aquest tram de la gran ruta a l’emancipació. 

Luchamos para mejorar la calidad de vida de los jóvenes tutelados y estutelados, en riesgo de exclusión social, para garantizar la igualdad de oportunidades en su incorporación a la vida adulta.

Donators (8)

Anonymous

110€

1,399 days ago

Sílvia

30€

1,399 days ago

Alma

110€

1,400 days ago

Maria

150€

1,404 days ago

Anonymous

110€

1,405 days ago

Maite

55€

1,405 days ago

Marta

55€

1,406 days ago

Carmen

110€

1,406 days ago

See more donators

Comments (5)

Alma

1,400 days ago

todo suma - y estos jovenes se merecen una oportunidad

Maria

1,404 days ago

Gràcies per la vostra tasca.
maria

Maite

1,405 days ago

Perquè els vostres projectes són essencials per a la població, la meva petita aportació.

Carmen

1,406 days ago

Hay un antes y un después en la vida de un joven que tiene mentor. A nosotros nos corresponde hacerlo posible.

Sponsors