Collected

0€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Ajuda'ns a fer el pas!

Amb el teu pas aconseguirem facilitar l'accés al tractament neurorehabilitador de persones que pateixen algun tipus d&#...

Collected

0€

Goal

2.650€

Donations

0

Left

Finished

0%

Cause lead by

Category

Discapacidad intelectual

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 14 Nov 2016

Amb el teu pas aconseguirem facilitar l'accés al tractament neurorehabilitador de persones que pateixen algun tipus d'afectació neurològica de Lleida i que pateixen una situació de vulnerabilitat social i econòmica.

La necessitat del teu pas és determinant, en la actualitat la xarxa pública sanitària no aconsegueix cobrir la totalitat del tractament que és idoni per aquelles persones que han patit alguna afectació neurològica ( entre ls més habituals: traumatismes cranioencefàlics, ictus, deteriorament cognitiu lleu, alzheimer, lesió medul.lar, ...). Els darrers estudis publicats sobre el impacte i el cost de les malalties neurodegeneratives en les famílies, afirmen que el cost anual per una família és de 23.00€/any.

neuroLleida, és el servei especialitzat d'ASPID que ofereix prevenció i tractament neurorehabilitador de les patologies neurològiques. EL teu suport, permetrà que persones amb pocs recursos econòmics puguin accedir a un tractament especialitzat per millorar la seva autonomia i qualitat de vida (neuropsicologia, fisioteràpia, logopedia...).

Aconsegueix en el proper any facilitar l'accés al tractament neurorrehabilitador a més de 20 persones de Lleida amb alguna afectació neurològica i pocs recursos econòmics i socials. 

Fem el pas per neurouniversalitzar el tractament de les afectacions neurològiques!   

ASPID és una entitat sense ànim de lucre de la província de Lleida, fundada en l’any 1994 per un grup de persones amb diferents tipus de discapacitat física. Amb la voluntat d'esdevenir una entitat útil, pròxima i flexible davant de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat física de Lleida i de les seves famílies, ASPID desenvolupa diferents programes i serveis amb l’objectiu darrer de impulsar el benestar i millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

ASPID treballa amb la missió d’afavorir el desenvolupament personal i professional de les persones amb discapacitat, aportant les eines i els suports necessaris per a que cada persona pugui assolir el seu propi projecte de vida en la seva màxima plenitud.

Donators (0)

Sponsors